Inspiration, Mode, Samarbeten

Black Week hos Ideal of Sweden

– I samarbete med Ideal of Sweden –

Black Week!

Nu har Black Week – perioden börjat och då är det perfekt att göra sina fynd. Nu har jag ett samarbete med Ideal of Sweden då jag fick välja ut en väska. Det har kommit in så himla snygga väskor och jag fastade extra för en speciell. 

 

  

 

Det blev en större handväska som jag får plats med många saker i. Väskmodellen heter Tulip Chain Tote och har svart krokodilmönster. Tycker att väskan ser väldigt lyxig ut och gillar den otroligt mycket. 

 

 

Det sitter en liten väska med en tjock guldkedja utanpå väskan. Den kan man ta bort och använda som en aftonväska. Väldigt smart med två väskor i en!

 

 

Här får ni se lite närmare bilder på hur väskan ser ut.

 

 

Få 55% rabatt på hela köpet!

Nu mellan 23-30 November har Ideal of Sweden 50% rabatt på hela sortimentet. Om du vill ha ytterligare 5% rabatt så ange rabattkod: starby i kassan. Då får du hela 55% rabatt på ett helt köp.

Hos Ideal of Sweden hittar du alla tillbehör för din mobiltelefon, airpods, väskor och accessoarer. Perfekt till julklapp eller till dig själv. Skynda att fynda innan dina favoriter tar slut. Du kommer direkt till hemsidan genom att klicka här <—

 

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

//PUSS