Inspiration, Personlig, Tips, Vardag

Bilder på månen och några tips

Förra veckan lös månen så vackert och försökte fånga en bild. Provade att fotografera med funktionen panorama på min iPhone och då blev endast månen i fokus. Resten i bakgrunden blev helt svart och månen blev vitare än verkligheten. Månen var mer gul och det var synd att det inte gick att få månen lika vacker på bilden.

 

 

 

Det var längesedan jag fotograferade med systemkameran eftersom iPhone har fått bättre kameror med tiden. Men efter att jag försökte fotografera månen så ska jag experimentera mer med systemkameran i framtiden.

Måste tipsa er om en sak! Till er som älskar hallon med lakrits. Läkerol som har den smaken är sjukt goda och jag kan äta dom som godis. Till och med en kollega som avskyr lakrits gillade dessa pastiller.

 

 

Älskar också läppoljan som ni ser på bilden och den kommer ifrån Normal.

 

Höll på att tappa det!

 

Igår efter jobbet bestämde jag mig för att få upp en ledslinga längst fönstret i vardagsrummet. Hela jobbet gick fort men det som tog längst tid var att öppna fjärrkontrollens ända där batteriet ska sitta. Gjorde exakt som det stod i beskrivningen och en halvtimme senare drog jag ut den med våld. Trodde först att jag hade pajat den med tanke på alla märken efter mina utbrott. Tappade mig själv totalt men är envis som en räv. Men den funkar! Belysningen blev riktigt bra och ska visa bilder på resultatet i ett annat inlägg.

 

 

//PUSS