Beige från topp till tå

Förra helgen hade jag vårkänslor.

Därför provade jag på en avslappnad outfit som passar väldigt bra till våren. Allt i bara beiga och vita färger. Det blir så fräscht med ljusa färger och det är något som jag bland annat vill satsa på.

 

Byxor och stickad tröja från Bikbok // Teddykappa från Gina tricot // Keps från H&M // Sneakers från Nike.

 

 

Tröjor med dragkedjor blir väldigt trendigt nu till våren och det gillar jag.

 

 

God morgon gullisar!

Aj vad det värker i mina ben. Inget allvarligt utan det är bara träningsvärk. Är så dålig på att stretcha efter träningen och tror att det beror på det. Annars ska jag inte klaga. Nu till helgen ska jag utmana mig med fler outfits i olika stilar. Skulle egentligen ha gjort det som i lördags men fastnade framför Bachelor efter dagens långa power walk. Missade Bachelor förra året och kollar på avsnitten nu i efterhand. Igår fick jag hem ett paket med några plagg från ett samarbete. Ska bli väldigt kul att få testa dom och framför allt om hur jag ska styla vardera plagg. Men det får ni se nästa vecka. 

Nu avrundar jag inlägget med att önska er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

21 comments / Add your comment below

  1. Så härliga bilder vännen och håller med dig om att det är en snygg outfit! Härligt att det går bra med träningen och träningsvärken är ju ett kvitto på det ? Hoppas du får en riktigt fin tisdag! Kramar ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.