Begravningsbyrån i Örebro

  – I samarbete med Lavendla –

 

Det är fruktansvärt när någon går bort.

Något som ingen vill vara med om. När jag var liten gick min farfar bort och strax därefter min farmor. Det var verkligheten tråkigt att förlora dom minns jag men visste att det berodde på deras ålder. Detsamma hände min mormor som gick bort när jag var vuxen. Henne har jag mer minnen av och därför kändes det då jobbigare. Men det värsta som har hänt mig. Det var när min pappa gick bort. För 10 år sedan och det känns fortfarande som det hände igår.

 

 

Kunde inte sluta gråta

Jag var inte redo för att förlora min pappa och är inte det heller än idag. Tänker på honom jämt och livet kan verkligen vara orättvist ibland. Begravningen var jättefin men otroligt jobbig. När jag såg den vita kistan som några män bar in mot kyrkan. Då brast mina tårar och började panik gråta. Sedan var det dags att gå in i kyrkan då den vita kistan var på plats med blommor runt omkring. Jag grät så mycket att jag knappt kunde andas. Under hela ceremonin hörde jag inte heller vad prästen sa för jag kunde bara inte sluta gråta. Det var verkligen otroligt jobbigt och jag saknar min pappa varje dag.

 

 

Platsen där pappa begravdes blev Täby kyrka som ligger i Täby kyrkby en bit utanför Stockholm. Vilket jag tycker blev det bästa valet eftersom vi bodde där tillsammans under min och min systers uppväxt. Men idag bor jag en bit utanför Örebro och i framtiden bor jag förmodligen närmare Örebro. Om vi istället hade vuxit upp där hade jag självklart anlitat en begravningsbyrå i Örebro. Men innan dess behöver man jämföra begravningsbyråer i Örebro och det vill man göra så smidigt som möjligt. Det är ändå tillräckligt jobbigt psykiskt när ens närstående har gått bort och då vill man helst bara sörja. Samtidigt vill man ha ett fint avslut och göra det bästa av situationen.

 

 

Begravningsbyrån i Örebro

Det finns en begravningsbyrå i Örebro vid namn Lavendla där man får personlig rådgivning och hjälp inför en begravning. Hittade Lavendla när jag jämförde begravningsbyråer i Örebro. Där kan man boka ett möte med en rådgivare i deras lokaler, hemma hos dig eller per telefon. Det går även att räkna ut pris och få offert online via deras hemsida. Med lång erfarenhet erbjuder dom hjälp med att arrangera vackra begravningar med omtanke, värme och förståelse. Tillsammans planerar dom med dig om hur begravningen ska se ut och vad du har för önskemål. Lavendla grundades år 2014 och har idag vuxit till en av Sveriges största byråer inom begravning och juridik. Deras fokus är att ge enligt kundernas villkor lokal rådgivning för att ge ett varmt och harmoniskt tillfälle att ta farväl. Den personliga känslan är oerhört viktig. Jag personligen tycker att det är viktigt att hitta en begravningsbyrå som man får både förtroende och stöd ifrån. Något som Lavendla erbjuder och skulle garanterat höra av mig till dom om jag skulle få behovet av det.

Men hoppas verkligen inte att jag kommer behöva det för att förlora en närstående är det sista man vill gå igenom. 

 

– I samarbete med Lavendla –

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

  1. Det är väldigt sorgligt när nån närstående går bort. Och förr eller senare så händer det och då är det bra om man får sorgetid och lämna det praktiska till en annan. Kramis

  2. Jag förlorade min pappa 2004 och jag saknar honom fortfarande. Det är verkligen viktigt med ett bra bemötande när man kommer till en begravningsbyrå. Man behöver mycket stöd när man är i sorg. Förstår att du också saknar din pappa fortfarande ? Stora kramar fina du och ha en fin och mysig fortsättning på kvällen ???

  3. Min pappa gick hastigt bort efter 16 dagar på Sunderby sjukhus, han var inte kontaktbar under hela den tiden. Det var fruktansvärt jobbigt, och jag tyckte även att begravningen var jobbig. Men det var en kvinna som sjöng 2 sånger. Det blev ändå ett fint avslut. Kram.

  4. ja ett bra bemötande hos begravningsbyrån är ett krav,har ju mist mina bägge föräldrar och det är tungt,Din pappa ligger på en fin plats jag går ofta förbi där eftersom tjejerna går i skolan nedanför,stor kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.