Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bästa In ear hörlurar

– I samarbete med Sudio –

Något som jag föredrar

Trådlösa hörlurar med Bluetooth är något som jag använder väldigt ofta. Som exempel under träning, promenader och när jag städar i hemmet. Vill jag maxa volymen till max med mina favoritlåtar utan att störa grannarna! Då kan jag med gott samvete höja volymen eftersom det är bara jag som hör allt. Gillar att sitta på balkongen med hög musik och det ser ni på bilderna som jag tog.
I samarbete med Sudio fick jag äran att välja ut ett par hörlurar från deras grymma sortiment. Valde den här gången den populära modellen Ett i färgen white. Finns även i svart, rosa och grön om man hellre föredrar andra färger.
 

Om Ett

Med dessa trådlösa hörlurar får man ta kontrollen över själva lyssningsupplevelsen. Då man snabbt kan anpassa plötsliga förändringar i miljön genom att styra bakgrundsbruset med aktiv brusreducering och flera lyssningsinställningar. Transparensläget styr automatiskt omgivande ljud i samband med telefonsamtal och på det sättet kan man höra sig själv bättre. På ett enkelt sätt kan man ta med musiken vart man än går med hjälp utav den trådlösa laddningen. Vikten är 5 g per hörsnäcka, har dubbelläge med direktanslutning, USB-C laddning, är vattentät, upp till 30 timmars speltid och 6 timmar i en laddning. Du hittar mera information på deras hemsida. Det ingår ersättningspluggar i olika storlekar och en lightning-kabel för laddning.

Jag har en rabattkod till er!

Som ger 15% rabatt på hela sortimentet. Ange rabattkod: Starbys i kassan så får du 15% rabatt på hela ditt köp. Just nu får du även en snygg korthållare helt gratis i samband med köpet. Ja ni ser på bilden ovanför hur korthållaren ser ut. 

 

 

Uppskatta ögonblicket för stunden

På grund av Covid-19 har många hemester denna sommar. Därför har Sudio en kampanj som handlar om den perfekta kombinationen mellan svensk sommar, svenska hörlurar och lycka. Då vi ska stanna upp i fantastiska ögonblicken och uppskatta ögonblicket för stunden. Något som jag försöker verkligen att göra under min hemester. Kampanjen varar mellan 3 augusti – 30 augusti. 

Vill du också ha ett par trådlösa hörlurar med bra ljud?

Då ska du absolut skaffa dig ett par från Sudio. Dom är enkla att använda och passar både till iPhone och Android. Har snygg design, är vattentäta och har bästa ljudet. Perfekt att gå runt med under en hemester och jag är så himla nöjd med mina nya ögonstenar.  
– I samarbete med Sudio –
//PUSS

 

18 comments / Add your comment below

  1. Hört sååå mycket bra om dessa! Själv har jag stora lurar för att få vara ifred på gymmet Hahah.🙈 Men hade varit smidigt med såna där små!
    Kram

  2. Bra hörlurar är skönt! 🙂
    Jag har ett par in ear med sladd, är rädd att tappa bort dem om jag har trådlösa. Har också ett par Marshall som är större, men tycker att de isolerar omgivningen lite för mycket när jag är på stan 😛

  3. Funderar på att skaffa ett par trådlösa lurar. Så skönt när man är ute och springer så man kan slippa en sladd som dinglar runt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan