Inspiration, Tips

Bästa fynden inför Black Friday

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

 

Black week är igång och fortsätter i några dagar till.

Har ni fyndat något eller väntar ni in i det sista? Jag har fyndat några saker men dom dyrare väntar jag lite till med. Det är julklappar till mina barn och till dom vill jag kunna köpa mer till fast till ett billigare pris. Hoppas verkligen att priserna sänks ännu mera men annars får jag ändå satsa på det bästa.

 

 

Ideal of Sweden har ett väldigt bra erbjudande!

Dom har nämligen halva priset på hela sitt sortiment och dessutom ytterligare 20% rabatt om priset stiger över 590 kr. Älskar deras sortiment och har inga problem med att hitta flera nya favoriter därifrån.

För er som inte känner till Ideal of Sweden så är det en populär webbshop som säljer mobilskal, mobilfodral, korthållare, mobilhållare, laddare, accessoarer och mycket mer för både henne och honom. Allt är bara för snyggt och där hittar man garanterat något som passar sin egna personliga smak. Ja ni vet ju att jag gillar rosa och därför är allt mitt i bara rosa färger. Perfekt också att köpa till någon i julklapp. 

 

 

Genom åren har jag samlat på mig en hel del prylar från Ideal of Sweden. Ni ser alla mina godbitar på bilderna som visas i detta inlägg. 

 

 

Mina absoluta favoriter är Therese Lindgrens design. Hon har verkligen en grym smak den tjejen och jag hade faktiskt designat exakt likadant om jag hade fått chansen. Eller jag har faktiskt några fler hemliga idéer men vill inte avslöja dom för er.

 

 

Rosa marmor får jag aldrig nog av och älskar att matcha skalet med en trådlös laddare. 

 

 

Senaste tillskottet är den runda mobilhållaren här nedanför till vänster som matchar med skalet. Till höger ser ni ett mobilskal från Therese Lindgren som jag hade suktat efter väldigt länge. Vilken tur att jag hann beställa den innan den blev slutsåld.

 

 

Eftersom Ideal of Sweden är så otroligt populärt tar mycket slut väldigt snabbt nu när allt är för halva priset. Därför tipsar jag er om att klicka in där nu innan just dina favoriter tar slut helt och hållet.

 

//PUSS

 ♥