Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Basgarderob inför hösten

– I samarbete med OmdömesStälle –

Nu har vi regniga dagar framför oss och det tillhör hösten.

Så det är bara att bita ihop och se fram emot soliga och kyliga höstdagar längre fram. Då vill jag plocka fram mina stickade plagg och bära lager på lager. När det gäller färger är jag oftast tråkig men försöker att kombinera med någon färgklick emellanåt.

 

 

Här bjuder jag på några outfits från tidigare år under höstperioden.

Oftast brukar jag återanvända plagg och inte köpa nytt hela tiden. Men något plagg behöver man ändå uppdatera för vissa plagg slits ut med tiden. Därför är det bästa att ha en basgarderob som innehåller bland annat: En vit skjorta, blåa jeans, svart kostymbyxa, en pennkjol, en enkel topp med mera.

Inför varje säsong plockar jag då fram andra plagg som får kombineras med alla basplagg. Därför vill jag dela med mig av vilka höstplagg som jag gärna använder under säsongen. 

Plagg som är ett måste i min höstgarderob:

– Stickad klänning. – Byxor i skinnimitation. – Rutig skjortjacka. – Stickade tröjor. – Gärna en poncho. – Ullkappa i beige färg. – Svart skinnjacka. “Fuskskinn såklart”. – Stickat tvådelat set.

 

 

Jag personligen fördrar att shoppa via nätet för då sparas det mer tid. Okej visst är det jätte roligt att besöka fysiska butiker där man kan känna och klämma på allt. Men det hinner jag inte lägga tid på. Jag förstår att många kan känna sig skeptiska inför shopping via nätet. Men innan man väljer en webbutik så kan man läsa recensioner hos OmdömesStälle. Vilket är väldigt bra. Jag som oftast shoppar hos Nelly kan då lägga in min personliga recension för att hjälpa andra. Recensionerna ska vara ärliga då man har även rätt till att klaga. Då känner man sig mer trygg av själva förtaget som man vill handla ifrån.

– I samarbete med OmdömesStälle –

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. Vilka fina höstkläder du har. 🙂
    Jag föredrar också att shoppa via nätet. Så smidigt, kul och praktiskt. Dessutom behöver man inte oroa sig för baciller 🙂
    Kram <3

  2. Så fina plagg / bilder minns så väl när du la upp dom 🍂🍁ja shoppa på nätet är så bekvämt och läser man omdömen så är det lätt att hitta rätt storlek osv .. vill oxå ha en massa stickade det nu och klänningar kram 🍂🍁

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan