Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Basfärger och accentfärger

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Färgtema i hemmet

Basfärger i svartvitt med en accentfärg som ljuslila är så himla fint ihop. För att hemmet inte ska se för rörigt ut så är det bra att tänka på färgerna. Vanliga basfärger är svart, vitt, grått och beige. Sedan någon accentfärg på det efter säsong eller smak. I köket satsar jag lite extra på det efter säsong för det blir så fint i samband med dukningar.

Här visar jag ett exempel på vad jag menar.

 

Här ser ni bland annat svartvita prylar med abstrakt mönster. Då tillsammans med transparent och ljuslila. Bordstabletter, dukar och servetter är enkla att byta ut efter säsong och gör en stor förändring. Något som jag gärna byter ut då och då.

Allt det fina som ni ser på bilderna hittar ni via den här här länken <—

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. Så fint! Jag har nästan bara vitt hemma, vilket är lite tråkigt. Försöker få in lite blått då jag älskar havsblå. Och sen såklart posters med hav, stränder och palmer 😊

  2. Jag försöker gärna tänka att jag vill följa en viss färgton igenom ett helt rum för att det inte ska bli rörigt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan