Allmänt, Inspiration, Samarbeten, Shopping

Barnleksaker från Leksakscity

– I samarbete med Leksakscity –

För dom mindre

Jag vet att många som läser min blogg har mindre barn. Förutom som förälder så kan du vara mormor, farmor, syssling, svägerska eller har vänner som har barn. Därför vill jag tipsa om Leksakscity som säljer många roliga och spännande leksaker till just barn.

Om Leksakscity

Dom som startade företaget har själva små barn och därför vet dom att hög kvalitet är viktigt. Även att barnen får stimulans samtidigt som leksakerna är säkra och godkända. Hos Leksakscity hittar du tusentals olika leksaker för alla åldrar från 0 till 12 år. Både för inomhus och utomhus. Som exempel leksaksbilar, dockhus, bilbanor, dockvagnar leksakskök och mycket mer. Har du ett barn eller känner någon som snart fyller år? Då hittar du garanterat perfekta presenter i deras breda sortiment.

 

 

 

 

Barbiedockor

Jag kunde inte låta bli att kika på deras Barbiedockor. När jag var liten älskade jag Barbie och hade flera stycken. Men på den tiden såg dom helt annorlunda ut än vad dom gör idag. Förr var dom smalare och hade större bröst vilket fick många att få komplex. Men nu har jag sett att vissa dockor ser betydligt mänskligare ut och vilket är bra. Annars så tänker jag inte så mycket på deras kroppar utan det är kläderna dom har på sig. Förr var det bara prinsessklänningar men idag är det mer fashion.

 

 

 

All tillbehör som finns till Barbiedockor och också utvecklats en hel del genom åren. Det finns betydligt finare Barbie dockhus, inredning, kläder, bilar och allt inom Barbie tillbehör.

Jag har en rabattkod till er som ger 10% rabatt på ett helt köp.

Något som är perfekt för dig som är på jakt efter presenter till barn. Ange rabattkod: lekc15-a i kassan så dras 10% rabatt vid köpet.

Rabattkoden gäller t.o.m 2022-12-31, kan inte kombineras med andra rabattkoder och gäller inte på kampanjpriser.

Besök gärna Leksakscity för där hittar du alla typer av leksaker till alla barn. Även för dig som vuxen kan garanterat hitta något extra skoj till dig själv.

 – I samarbete med Leksakscity –

 

//PUSS