Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Avtackning av kollegor

Hej på er!

Igår kväll blev det ingen bloggning för jag var på en avtackning med jobbet. Fem kollegor har gått i pension och en har börjat på ett nytt ställe. Så vi hade festen för alla sex samtidigt. Har tyvärr inga bilder att lägga ut från festen eftersom jag bara tog gruppbilder. Vill inte lägga upp bilder på andra utan att fråga om lov. Glömde också att fotografera både mig själv och maten. Men annars hade vi det super trevligt och maten var riktigt god. Festkommittén hade planerat allt så himla bra och hela kvällen blev riktigt lyckad. 

 

Att vara lättirriterad - Netti Starby

Istället får ni se en äldre outfit som påminner om gårdagens. Fast jag hade inte på mig höga klackar utan det blev istället kängor. 

 

Det var ingen idé att ta sig hem efter jobbet innan festen. Så både jag och några kollegor gjorde oss fina i omklädningsrummet. Blev då lite som en förfest och sedan tog vi oss till festen tillsammans.

Var hemma runt klockan 22:30 och då var det bara att duscha och sedan krypa ner i sängen. Så ikväll blir det tidigt i säng. Men innan dess ska jag städa lite, äta något och ta en lång dusch. Skönt att det är fredag imorgon och längtar efter att ha fredagsmys med mina barn.

Önskar er alla en mysig torsdagkväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

11 comments / Add your comment below

  1. Trevligt att ni kunde fira kollegorna som nu gått vidare till annat. Kanske lite extra festligt nu när restriktionerna släppt och man kan ses utan dåligt samvete. 🙂

    (Sent) Svar: Tack så mycket för orden till inlägget om lillens födelsedagsfirande. Kul att du tyckte tårtan såg fin ut!

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan