Personlig, Samarbeten, Skönhet

Att ha komplex

– I samarbete med Tandblek.co –

Det här med komplex.

Tyvärr är det många som har komplex över något som har med ens utseende att göra. Det kan vara allt möjligt som fula tår, för liten/stor rumpa, för smala läppar eller något annat dumt som ingen annan ser. Utan det är bara du. Då har du komplex och det är verkligen onödigt för en själv. Jag personligen har tyvärr alltid haft komplex för min näsa. Tycker att den är både för bred, för lång och har en konstig form. Därför gillar jag inte att lägga upp selfies och här får ni se två exempel. Dessa bilder skulle jag aldrig annars lägga upp men nu gör jag det eftersom jag vill visa er om vad jag menar.

 

 

På dessa bilder ser min näsa enorm ut.

Iallafall vad jag personligen tycker och därför fotograferar jag alltid mig i vinklar som gör att näsan ser bättre ut. Helt sjukt egentligen! Men jag är född med den här näsan då den är en del av mig. Skulle aldrig heller våga operera den och därför väljer jag att leva med den i resten av mitt liv.

 

Här är en bild med en vinkel som gör att näsan ser bättre ut.

 

Vill ha vitare tänder.

En sak till som jag inte är så nöjd över och det är mina tänder. Vill ha dom vitare för det ser mycket fräschare ut och speciellt när man ler. Men att göra något åt det är däremot mycket enklare. Eftersom man kan göra tandblekning hemma med tandblekningsprodukter för hemmabruk. Det finns allt möjligt att välja emellan som whitening strips, IR-pennor, blekgeler i blekskenor och mycket mer. Skulle jag ha vitare tänder så kanske man lägger mer märke till dom istället för min näsa haha. 

– I samarbete med Tandblek.co –

 

//PUSS