Att börja våga

Hittade en topp som har en fin detalj över ena armen.

Har skrivit om det tidigare att jag vill våga mer. Alltså att utmana mig själv med mer vågade outfits. Den här toppen finns även i vit färg men valde en grön. Men den ser nästan mer gul ut och det gillar jag. Här matchade jag toppen med ett par lösa byxor, sneakers och keps. Blev lite sportigt och tyckte att det passade bra. Att jag vek upp ena benet berodde på att jag ville visa er att det går att göra så. När det blir varmare ute kan det vara skönt att ha så ibland. 

 

 

Förr Gömde mig under mörka kläder.

Minns när jag mådde som allra värst psykiskt för runt tio år sedan då jag alltid gömde mig i mina kläder. Färgglatt och mönster fanns inte i min värld utan det var bara svart eller mörkgrått som gällde. 

 

 

Jag ville liksom inte få uppmärksamhet för jag ville då bara vara osynlig bland folk. Eftersom jag då hela tiden var rädd för att få en panikattack offentligt. Då blev det lättare att gömma sig under mörka och stora plagg. Men egentligen är det inte alls på så i verkligheten. Utan det var bara något som jag fick för mig när jag mådde som allra värst.

 

 

Nu är jag redo!

Nu när jag känner mig redo för att våga mer så ska jag utsätta mig för det. Strunta i vad folk tycker och tänker om mig. Istället att gå min egna väg och framhäva min personlighet. Jag är ändå mycket starkare än vad jag tror och för att börja våga måste man börja någonstans. En liten förändring då och då utan några krav. Lyssna på magkänslan och med tiden blir allt bara lättare. 

 

 

Under alla dessa år har jag jobbat med mitt inre dag in och dag ut. Men nu är jag redo för att gå vidare till det yttre. 

 

//PUSS

 ♥

17 comments / Add your comment below

  1. Det som sticker ut på den här bilden är ditt ansikte tycker jag. Så himla snygg du är på dessa bilder:) så fint sminkad och så coola örhängen och keps.även håret var wow:)

    Ha en toppendag!
    Kram

  2. Jättefina bilder på dig vännen och du klär verkligen i fina färger! Jag gömde mig också bakom mörka kläder förut, men det är nog tack vare Calle som jag steg för steg har blommat ut igen och känner mig bekväm med att ha mer synliga kläder på mig. Stor kram och ha en fantastiskt mysig kväll! ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan