Att bli bekväm med sig själv

Alltså dagens outfit finns inte i min världskarta just nu.

Istället blir det veckans eller månadens outfit. Klär mig just nu bara i träningskläder oavsett om det blir träning eller inte efter jobbet. Det enda jag varierar med är jackor efter hur temperaturen ligger på morgonen. 

 

 

 

På jobbet är det arbetskläder som gäller och då spelar det ingen roll om vad jag har på mig privat. Men här om dagen åkte äntligen min vårkappa på och såhär kombinerade jag då dagens stil. Igår var det helt plötsligt vinter och då åkte vinterjackan på. Men nu har snön försvunnit så vi får hoppas på att våren kommer tillbaka. 

 

Träningstights från Stronger, topp från Dickies, sneakers från Nike, kappa från Vila, solglasögon från Rayban.

 

Jag bryr mig inte

Därför har jag varit så dålig på att lägga upp outfitbilder här på bloggen. Förr gjorde jag det åtminstone minst en gång i veckan. Men nu under en längre tid har jag inte varit bekväm i snyggare plagg. Känner också att jag inte heller bryr mig längre som förr. Något som kanske är ett tecken på att jag äntligen börjar bli bekväm med mig själv?

Såg i efterhand att min mage ser konstig ut på bilderna. Den putar liksom ut på något konstigt sätt av trosorna som sitter under. Men va? Självklart sitter trosorna under och där formulerade jag det på ett väldigt konstigt sätt. Vem har liksom trosorna utanför byxorna? “Haha”.

Hade vi backat tillbaka runt ett halvår tillbaks i tiden så hade jag inte lagt upp dessa bilder på bloggen. Men nu skiter jag i det för jag bryr mig inte om den lilla detaljen ser konstig ut. Det här är jag och såhär ser jag ut.

Ett citat från Paul Claudel: En vacker kvinna representerar något annat än vad hon är.

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Jag kan inte hålla mig för skratt:) vem lägger märke till att trosan kommit på sne? Det är inte så att det är de vinterfodrade trosorna du glömt att ta av,typ? Tack för ett gott skratt,du e fin som du e !
    Ha en fin dag!

  2. Jag kan hålla med det är inga många som lägger upp dagens längre, Det är så skönt med träningskläder och dessutom så himla snyggt det går ju att variera dessa träningstights till så mkt, älskar denna stil.Önskar dig en fin fredag

  3. Klart du ska lägga upp, träningskläder och myskläder är ju det enda man vill klä sig i i dessa tider 🙂 ha en fortsatt mysig fredag! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan