Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Årsresumé 2020 – väldigt personligt

Detta år har varit väldigt speciell.

Då menar jag med allt som har med Covid-19 att göra. Något som har drabbat hela världen och förändrat alla människors liv. Tänker inte gå in djupare på det eftersom jag vill lyfta andra saker som har skett under detta år. Det handlar om mig, mitt år och allt som har hänt under år 2020. Dagen innan nyårsafton och…

Nu kör vi med årets årsresumé!

 

1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? Ja det gjorde jag och det var mina tatueringar som blev från noll till sex stycken. Bättre sent än aldrig haha.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag har aldrig några nyårslöften utan sätter istället nya mål som jag vill jobba med under året. Hade några nya mål med mitt mående som jag behövde jobba med. Något som har gått framåt och fortsätter med nya även nästa år. 

3. Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? Att jag har blivit mer modig och vågat ta större beslut. 

 

 

4. Vilka länder besökte du? Har inte besökt några länder men har istället besökt nya platser runt omkring mig. Har fått extra kärlek för sjön och speciellt Vättern. 

5. Är det något du saknade 2020 som du vill ha 2021? Jag skulle vilja bli lyckligt kär men då måste man träffa någon först. 

6. Årets största händelse? Helt klart var det beslutet med att jag flyttade till Örebro. Det var även en väldigt jobbig period för mig både psykiskt och fysiskt. Men i slutändan gjorde det mig till en starkare person.

 

En bild från den dagen jag flyttade. Här satt jag och väntade på bussen med resväskan innan flyttgubbarna åkte efter med flyttlasset.

 

7. Vad spenderade du mest pengar på? Förutom mat och livsmedel så måste det vara inredning. Flyttade som sagt till en ny lägenhet och behövde då lite nytt till hemmet.

 

8. Mådde du bättre eller sämre under 2020 än vad du gjort tidigare år? I början av året mådde jag inte alls bra i mig själv. Men efter alla mina tuffa beslut så vände det mot det bättre.

9. Årets finaste inredningsdetalj i ditt hem? Min kärlek till torkade blommor. Har flera stycken i olika vaser och snart åker dom fram igen efter julgransplundringen. 

 

 

10. Hur var din julafton? Den mysigaste jag har haft på väldigt många år. Firade hemma hos mig med mina barn och vi hade det så mysigt. Vi körde verkligen på “all in” på allt som vi bara kände för. 

11. Önskade du dig något som du fick? En mysig julafton tillsammans med mina barn.

 

12. Önskade du dig något som du inte fick? Ville åka på kryssning på min födelsedag men resektionerna för Coronan gjorde att vi avstod. Planerna sedan några år tillbaka var att jag skulle åka på kryssning med min barndomsvän som jag har känt sedan blöjorna. “Våra mammor blev väninnor på BB när vi föddes”. Hoppas att vi får tillfället att göra det en annan gång. 

 

13. Vad gjorde du på din födelsedag? Hade min mamma, syster och mina barn hemma hos mig. Vi åt en massa gott som lagades hemma. En väldigt mysig födelsedagshelg med mina närmaste och käraste som jag älskar mest. 

 

14. Årets snyggaste outfit? Jag diggar den här med stickade klänningen tillsammans med skinnjackan i oversize modell. Det syns tyvärr inte på bilden men hade på mig grova, svarta kängor.

 

 

I somras gillade jag den här outfiten! Svarta shorts med hög midja tillsammans med en kort, svart singoalla topp.

 

15. Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? Hoppas självklart att nästa år blir ännu bättre och att covid-19 försvinner helt och hållet.

Önskar er alla en god fortsättning och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

14 comments / Add your comment below

 1. Vilken fin personlig årsresumé. Många bra saker som hänt i ditt liv! Håller med. Hoppas nästa år får snabbt bli coronafritt nu när vaccinationerna satt igång. Så fint med tatueringar.
  Kram!

 2. Så härligt att läsa och skönt att du är starkare nu som person det gör så mkt, känner igen mig i det! Och jag har inte heller ngra nyårslöften utan som du så sätter jag upp mål när jag vill och känner jag är redo!
  Och kul ni hade en så fin julafton,
  Kramis och god fortsättning!

 3. Så positiva frågor med svar som du inleder i ditt inlägg. Vad jag fördtår går du i tätt riktning och bättre blir det nästa år.
  Gott nytt År 2021 vännen
  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan