Allmänt, Inspiration, Samarbeten

Alla hjärtans dag-present man sällan glömmer!

– I samarbete med Upplevelser –

Presenten du aldrig glömmer!

Jag har tipsat er om en hel del presenter inför Alla hjärtans dag. Nu närmar det sig den fjortonde februari och du har kanske inte ännu hittat den perfekta presenten? Har faktiskt väldigt bra tips till er och det ska jag berätta lite mer om.

Istället för att köpa prylar kan det vara roligare med någon spännande upplevelse. Att överraska sin älskling med en romantisk middag på någon lyxig restaurang, gå på chokladprovning, unna sig spabehandling, åka på kryssning eller någon annan härlig upplevelse som ni kan genomföra tillsammans. Alltså en present som man kommer att minnas resten av sitt liv. 

 

Cover image for Blogga om en Alla hjärtans dag-present man sällan glömmer!

 

Nu till mina tips!

Det finns en hemsida vid namn Upplevelse.com där du kan hitta den perfekta Alla hjärtans dag-presenten till din älskling. Där kan du klicka på kategorin för alla hjärtans dag där du hittar mängder av olika tips på upplevelser. Du kan även välja vilken ort du vill befinna dig i och vilken prisklass det ska ligga på. Det går även att köpa ett presentkort och det är verkligen bra. Men om du hittar en upplevelse till din kärlek så skickas presentboxen med posten eller så kan du istället få ett värdebevis genom e-post. Då faktiskt inom fem minuter. Såg att det även fanns spökvandringar och det är något som jag skulle vilja testa på. Fast det kanske inte direkt är romantiskt men kan tänka mig att man då går väldigt nära varandra. Iallafall om man blir rädd. En upplevelse till som jag fastnade extra för var att få vara modell för en dag. Skulle faktiskt vara kul att få extra proffsiga bilder. 

Om du vill överraska din partner med något extra ska du absolut klicka in hos Upplevelse.com. Att få utföra en oförglömlig upplevelse är något att rekommendera.

 

– I samarbete med Upplevelser –

 

//PUSS