Mode, Outfits, Vardag

A la Chanel

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

Har just nu en favorit kofta som används som en jacka.

I alla fall under varmare dagar och det har vi haft hela denna vecka. Koftan är lite Chanel inspirerad och älskar knapparna i guld som är så fina detaljer. En klassisk kofta som passar till allt och blir väldigt välanvänd. Tyvärr var jag alldeles för våldsam med dom två översta knapparna som nu har lossnat. Men ska sy fast dom igen och det är inga problem för det är liksom sånt som händer. 

 

 

Denna outfit bar jag i måndags!

Hade på mig ett par svarta shorts från Chiara Forthi, en vit topp från gina tricot, koftan är också ifrån Chiara Forthi, mina loafers från dinsko, väskan är från Marc Jacobs och solglasögonen från Le Specs. Jo föresten scarfen som hänger på väskan är från mango.

Koftan är annars otroligt skön på och ni hittar den genom att klicka här <—

 

Tänk att det redan är midsommarafton imorgon!

Har verkligen inte haft någon känsla för det men det ska bli skönt med några dagars ledighet. Tre dagar blir det och sedan jobbar jag i en vecka innan två veckors semester. Har som sagt delat upp min semester i två delar och det känns helt okej.

Nu ska jag se till att den här arbetsdagen snart tar slut för nu vill jag ha helg. Men önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

 

CHANEL Poster / CHANEL Läppglans / CHANEL Väska / CHANEL Ögonskugga / CHANEL Poster