7 mysiga saker att göra – under en tråkig höstdag

– I samarbete med Mr Green –

Det finns sämre dagar!

Hösten är så himla vacker med alla dessa färger men självklart finns det även sämre dagar. Ni vet när hösten precis har börjat, det är lite kyligt, mörkt och regnigt. Då vill man bara kura in sig i en filt och mysa inne hela dagen. En sådan dag hade jag igår och på jobbet under lunchrasten funderade jag på något. Jo det var om vad hade jag hittat på om dagen hade spenderats hemma? Alltså en sådan dag som inte alls känns lockande varken för promenader eller andra utomhusaktiviteter. Kanske sitter man i karantän? Ja och då finns det några mysiga saker att hitta på under en sådan dag.

 

 

– Tända en massa ljus. Första tanken var att tända upp en massa levande ljus runt omkring i hemmet. Även några doftljus hade inte varit fel. Något som höjer mysfaktorn under en väldigt mörk dag.

– Baka något gott. Varför inte baka något gott under en sådan dag? Helt spontant tänkte jag på scones eller kanelbullar. Perfekt till en kopp te eller varm choklad.

 

 

– Läsa en bok. Alltså tänk er tanken att svepa in sig i en filt och bara läsa en spännande bok. Att bara leva in sig i boken medan regnet knastrar mot fönsterrutorna. Hur mysigt som helst!

– Film eller seriemaraton. Vill man inte läsa en bok är det även mysigt att kolla på en film eller någon spännande serie. Något som jag skulle variera med under en sämre dag. 

– Hemma-spa. Att bara ta hand om sig själv är helt underbart. Ta ett varmt bad/dusch, peela huden, lägga en ansiktsmask, klippa tånaglarna och bara vara för stunden. Något som jag borde göra oftare. 

 

 

– Uppdatera garderoben. Då menar jag inte att köpa en helt ny garderob utan nu är det dags att plocka fram alla stickade höstplagg. Många kanske har redan gjort det men inte jag. Under en tråkig dag är det perfekt att passa på med ett sådant projekt.

– Spela spel. Det finns många spel att välja emellan och spontant tänkte jag på Mr Green online casino. Där erbjuds det ett brett, varierat utbud av spel för alla intressen. Som klassiska spelautomater, bordspel och livespel. Det bästa är att du kan spela hur mycket du vill helt gratis innan du väljer att satsa riktiga pengar. Något som är enkelt, snabbt och tryggt. Finns även ett stort antal kampanjerbjudanden och bonusar som kunderna får ta del av. 

 

 

Det var mina tankar!

Ja det var några av mina tankar och funderingar som jag skulle hitta på under en tråkig höstdag. Kommer säkert på ännu flera nu i efterhand men idag får vi nöja oss med dessa sju punkter. 

 

//PUSS

 

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.