Outfits, Vardag

En ruggig höstdag

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Igår hade jag en lugn och skön dag.

Perfekt avslut av veckan och det är aldrig fel. Igår satte jag på mig en helsvart outfit med smycken i färg. Gick sedan ut för att fotografera inför ett samarbete. Hade hoppats på soligt väder men istället började det att regna. Men gav inte upp för det och självklart blev det en hel del bilder. 

 

Ni hittar mina smycken genom att klicka här <—

 

Godmorgon mina gullisar!

Igår märktes det att klockan ändrades en timme för herregud så mörkt det blev. Redan vid klockan 17 och det känns riktigt tråkigt. Kom på att jag hade mera saker som behövde fotograferas men det blev alldeles för mörkt när jag väl kom på det. Får ta det nästa helg för när jag kommer hem från jobbet är det redan mörkt.

När jag kom hem från min foto promenad var jag riktigt frusen. Svepte in mig i en filt och råkade somna till. Inget som var planerat men fick tillbaka värmen tillslut. En riktig ruggig höstdag och ville bara vara hemma och mysa. Längtar faktiskt redan tills jag kommer hem från jobbet för jag vill egentligen inte göra något i dag heller. Men måste till jobbet och snart känns det säkert mycket bättre.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

//PUSS