Vardag

Dagens utflykt

Igår kom vi äntligen ut på en utflykt!

Det blev först en tur till hembygdsgården för vi ville kolla om djuren hade kommit. Men det hade dom inte. Caféet var däremot öppet så vi gick in dit för att ta en fika. Det serverades dagens lunch och befolkningen bestod av endast pensionärer. Då passade jag på att fråga personalen om när djuren kommer och fick svaret 10 maj. Skönt att få veta och nu längtar vi till 10 maj. När vi hade beställt vårt fika gick vi ut men då började det att regna. Så himla typiskt så då fick vi gå in i caféet och känna oss unga bland alla pensionärer. Haha hoppas att ingen tog illa upp för det var bara en skämt. Jag personligen umgås med alla ålderskategorier då åldern har ingen betydelse. 

 

 

När vi hade fikat färdigt tog vi oss vidare mot sjön.

Då hade det slutat att regna men vädret var väldigt blåsigt. Samtidigt kändes det varmt i luften så det var ingen fara med det. Hade med mig systemkameran då jag fotograferade en hel del bilder runt omkring och på dagens outfit. Bilderna i detta inlägg är från mobilen men visar dom andra i ett annat inlägg. 

 

 

Ungarna tog av sig skorna och doppade fötterna. Inget som jag hade velat göra frivilligt men av någon konstig anledning är inte barna lika känsliga som vi vuxna. 

 

 

När vi kom hem åkte barnen vidare till sina kompisar.

Dom lämnade sin stackars mamma som tvingades vara ensam och gråta. Haha nä det var ingen fara för jag förstår att det är roligare att umgås med andra i sin ålder. Nu när barnen har blivit så stora vill dom inte umgås med sina föräldrar lika mycket som förr.

Sonen har sina kompisar i deras pappas område och dotterns kompis var hemma hos sin mormor som bor granne med deras far. Då blev jag ensam hemma med kaninerna och fick passa på att göra tråkiga saker som att städa, tvätta och vika tvätt. Idag ska jag fortsätta med sådant som jag inte hann med igår. Eller rättare sagt inte orkade att göra. Men en sak som jag faktiskt prioriterar idag är att färga mina ögonbryn och ögonfransar. Var evigheter sedan det gjordes och behöver ett ansikte som syns även som osminkad.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Topp / Byxa / Scarf / Väska / Skor / Armband