Veckans lista

Måndag igen och en ny vecka på ingång!

Har dom senaste veckorna startat med veckans bästa och veckans sämsta men idag blir det istället en lista. Den här listan användes ofta förr i tiden och lite variation vill man liksom ha ibland. Men nu kör vi!

 

 

Vad ska du göra idag? Jobba, handla, laga mat, umgås med barnen och kanske träna. Mer än så hinns det inte med under vardagarna när man jobbar.

Vad har varit bäst i veckan? Måste välja helgens väder och hade önskat mer av det.

Vad har varit sämst i veckan? Mitt mående i tisdags och att min mens kom fyra dagar för tidigt.

Vilka filmer har du sett den här veckan? Inte en enda utan har bara kollat på allt möjligt via youtube. Har upptäckt flera nya YouTubes som jag totalt har missat.

Vad längtar du efter? Just nu efter min säng. Det var ingen roligt alls att gå upp tidigt idag och hade gärna legat kvar.

Vad har du ätit mest av? Förra veckan åt jag alldeles för mycket bröd. Älskar bröd men nu får jag dra ner på det för min mage blir så uppblåst.

 

Önskar er alla en bra start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

  1. Så kul att läsa 😀 sv; De blir verkligen som ett hem snart 😀 Soffa och sånt är på plats. Bara tv och lite tavlor, min mammas spegel, och annat smått och gott kvar 😀

  2. Härligt att passa på att njuta av solen innan den kalla hösten stannar. Jag har även ätit för mycket bröd så nu blir det mindre av den varan=)
    Hoppas att du kan vila i din säng efter jobb// kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.