En överraskning

Veckan börjar närma sig sitt slut och vilken härlig helg det hittills har varit.

Sol, värme och helt vindstilla. Bättre än så kan det liksom inte bli! Igår eftermiddag kom jag hem efter en natt ute på landet hos en vän där det fick samlas en massa ny energi. Fick lift till Örebro där jag fick vänta på bussen men tog mig då en tur på stan innan det var dags att ta bussen hemåt. Medan jag väntade blev det en runda på stan där jag spanade in några butiker och promenerade runt i solen.

 

Såg ett par balla jeans inne på bikbok men hann inte prova dom. // Gårdagens outfit var alldeles för varm men dagen innan på morgonen var det bara två plus. // Hade med mig någon slags nyttig godis i veckan som en kollega bjöd på. Smakade på dom när jag åkte buss hemåt. Nja det smakade sådär och det var inget för mig. Ska det vara godis vill jag ha helt vanlig onyttig godis haha.

 

Kom hem till en överraskning!

När jag kom hem möttes jag av min dotter och hennes kusin. Barnens far hade en kräftskiva med en massa folk utan barn och därför kom barnen till mig. Hade tidigare skojat om att jag ville ha hem några hemkokta kräftor och överraskades av en hel burk. Köpte då hem vitlöksbröd för det är ett måste till kräftor enligt mig. Blev då riktigt överraskad! 

Tjejerna lagade något annat medan jag fick kräftorna helt för mig själv. Mums mums! Ni kanske undrar var min son var? Han valde att vara hos en annan kusin för där fanns det andra barn runt hans ålder som han ville leka med.

Idag händer det inte så mycket mer än att ta vara på dagen. Ska greja lite hemma, ta hand om tvätten, kanske gå ut på en promenad och förbereda mig för morgondagen.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

14 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.