Sommarens outfits

Nu när sommaren har nått sitt slut visar jag sommarens outfits.

Sorgligt att vi inte får någon mer värme i år och då menar jag badväder. Tyvärr har det inte varit så mycket av det ändå men nu går vi mot mörkare tider. Känns både mysigt och tråkigt på samma gång.

Annars älskar jag höstmode och ser fram emot stickade plagg, halsdukar och alla dessa färger. Vill faktiskt börja våga lite mera och ska satsa på mer färgstarkt denna hösten. Men nu ska jag spola tillbaks i tiden några månader. Här får ni se några av sommarens outfits och jag har skrapat ihop femton stycken. 

 

 

Det blev en hel del långbyxor!

Inte som förra sommaren då man gick och svettades hela tiden. Men några dagar var iallafall varma då jag använde shorts, kjol eller klänning.

Nu tillbaka till verkligheten!

Igår åkte jag på en förkylning och det var en evighet sedan jag var sjuk. Har verkligen inte tid att vara sjuk men orkar bara göra det mest nödvändiga. Idag jobbar jag ändå men blir jag sämre kan jag alltid gå tidigare från jobbet och ikväll ska jag på föräldramöte på sonens skola. Längtar till helgen för då ska jag bara vila, kolla på youtube och äta godis. 

Önskar er alla en trevlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

16 comments / Add your comment below

  1. Vad mycket fina kläder du haft på dig 😀 Långbyxor tror jag knappt att jag har haft på mig sedan slutet av maj. Men tänkte nästan ta på mig ett par idag om det inte slutar regna. Men jag vill helst hålla mig till kjolar och klänningar ett tag till 🙂

  2. Så mycket sommar i alla dina fina outfits. Prickigt har jag alltid och har ff en kärlek till. Hösten står för dörren och som du säger dags för härliga tjocka tröjor att gosa in sig i. Ha en toppen torsdag

  3. Massor med snygga outfits <3

    Jag har kommit på ett knep. Jag tar på mig en av pappans tröjor, det fungerar faktiskt oftast. Men inte alltid 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.