Instagram

Mina senaste bilder från min Instagram!

Det var ett tag sedan jag skrev något om Instagram. Senaste bilderna är naturbilder, inredning, skönhet och samarbeten. Lite gott och blandat. Tycker om att variera med bilderna och inte endast ha ett tema.

Jag heter @netti108 på min Instagram och ni som börjar följa mig följer jag tillbaka. Alltid kul med nya konton för att få ännu mera inspiration. 

 

 

God morgon finisar!

När jag  kollar tillbaka på mina bilder känner jag att sommaren gick alldeles för fort. Kanske beror det på att det inte har varit så varmt men får hoppas på att nästa sommar blir bättre.

Annars då?

Helgen har varit helt okej och har bland annat plockat ännu mera blåbär. Kom på att jag delade mig mig av ett samarbete igår och därför har jag inte skrivit något om hur helgen var. I fredags gjorde jag det fint hemma när jag kom hem från jobbet. Gick iväg och handlade och sedan blev det fredagsmys. I lördags provade jag på nytt smink, fotograferade, var ute i skogen och lagade en storkok. Söndagen startades med ett träningspass, lyssnade på åskan, tvättade, dammsög, la en ansiktsmask, färgade ögonbrynen och avslutades framför tv:n med youtube. En en helt vanlig, lugn och skön helg med andra ord.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

16 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.