Veckans sämsta och veckans bästa!

Helgen närmar sig sitt slut och snart är det dags för en ny vecka.

Efter att skolorna har kommit igång och dom flesta är tillbaka till sina jobb har det märkts tydligt på trafiken. Tyckte att det var så lugnt och skönt under sommaren men nu är det bara kaos känns det som. Men idag är det söndag och ska passa på att njuta av sista ledigheten av den här veckan. Funderar lite på hur veckan egentligen har sett ut för mig och ska presentera veckans sämsta och veckans bästa. Då kör vi! 

 

 

Veckans sämsta:

?? I måndags kom aldrig min buss och fick vänta på nästa som gick en halvtimme senare. Det resulterade med att det blev extra många resenärer och väldigt trångt. Kom hem senare än vanligt och min kväll blev väldigt kort.

?? Har haft problem med att komma igång med chromecast då det har varit väldigt tidskrävande. Men nu är den äntligen igång. 

 

 

Veckans bästa:

?? Mitt bredband är äntligen igång nu efter två veckors väntan.

?? Vädret har varit helt underbart.

?? Har haft flera roliga samarbeten.

?? Veckan har verkligen gått superfort.

 

Önskar er alla en härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Ambition Tights / 2. Visionary Tights – Mint / 3. Snake Tights / 4. Told Ya Pants / 5. Spanky Tights Beige / 6. Power Mad Camo Tights / 7. Hawty tights / 8. Flaunt it shorts

18 comments / Add your comment below

  1. Man blir lätt irriterad när bussarna ej kommer oavsett orsak, ?. Men man skall inte ta allt så allvarligt.. Bra att internet fungerar.. själv kopplade jag in mitt Wi-Fi efter 3 v, ?.. /Ha en forts fin sönd, ?..

  2. nej men åhh hur trött blir man inte på bussar sådär
    hoppas du kunde vila idag i vartfall så du blir pigg till veckan o du ja gillar så din blå klänning i headern den är underbart . vart i från va den ? kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.