Ekologiska skönhetsprodukter

” I samarbete med Dharmazone “

 

Nu när hösten närmar sig behöver jag investera nya skönhetsprodukter för hyn.

Eftersom min hy blir alltid mycket torrare under kylare dagar och behöver då mera fukt. Behöver då hitta något som kan rädda hyn innan det blir för kallt. Brukar då satsa på fetare krämer och lotions men har just nu ingen favorit att återkomma till.

 

 

Men nu har jag hittat något intressant!

Har nu hittat en multifunktionell och återfuktande body butter som även är läkande. Den innehåller ekologisk sheasmör, kokosolja och arganolja och kan användas till hela kroppen samt till ansiktet. Perfekt för personer som har väldigt torr hy och med hjälp av dessa produkter kan man behålla sin lyster och solbränna efter sommaren betydligt längre. Får en känsla av att det här är något för mig.

 

Inga onödiga tillsatser!

Inget i sortimentet är testade på djur och innehåller utvalda ingredienser helt utan onödiga tillsatser. Är självklart även mycket skonsamma både för dig och för miljön. Förpackningarna är tillverkade av återvunnen plast och det är hur bra som helst inför framtiden.

 

DHARMAZONE ekologiska SPA produkter | Spaochwellness.se - Spa & Wellnessguide

Bildresultat för dharmazone

Funderar starkt på att beställa hem en body butter från Dharmazone för jag föredrar i första hand skonsamma, miljösmarta och ekologiska skönhetsprodukter.

” I samarbete med Dharmazone “

 

//PUSS 

♥ 

 

6 comments / Add your comment below

  1. Jag längtar efter torrare luft, min hy har ALDRIG varit sämre än nu och alla andra somrar. Blir fet och geggig och finnig och äcklig. Hellre torr hy än oren hy 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.