Veckans bästa och veckans sämsta

Då närmar sig denna vecka sitt slut!

Har haft min sista semestervecka för detta år och har blandade känslor inför imorgon. Det blir jobbigt att gå upp tidigt men ändå skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Har saknat mina kollegor och det ska bli så roligt att träffa dom igen. Men idag fortsätter jag att njuta av dom sista timmarna och ska bara ta hand om mig själv. Har funderat på hur min vecka har varit och nu ska jag berätta om det bästa och sämsta som har hänt under veckan. Då kör vi!

 

En outfit från förra veckan. Tror att jag ska börja hänga handdukar på mina balkongräcken för jag hatar dessa fula gröna färger i bakgrunden. 

 

Veckans bästa: 

👍🏻 Jag har haft semester.

👍🏻 Jag har plockat en massa blåbär och gjort smarriga smoothies.

👍🏻 Jag har besökt Stjernsunds slott. Mer om det i ett annat inlägg.

👍🏻 Jag har fått hem några roliga paket. Som har gett resultat till flera coola outfits och pengarna till shoppingen kommer ifrån bloggen!

👍🏻 Har fotograferat en massa bra bilder som är perfekt material till bloggen.

 

Fy fan vad illa det ser ut och den här balkongen behöver verkligen en renovering.

Veckans sämsta:

👎🏻 Vädret kunde ha varit bättre för det blev ingen solning. Men löste problemet på ett annat sätt som jag ska visa er i ett annat inlägg.

👎🏻 Min semestervecka gick alldeles för fort.

👎🏻 Jag måste ta bort mina fina semesternaglar eftersom jag börjar jobba imorgon. Blev jätte nöjd med den sista omgången och ska visa er resultatet i ett annat inlägg.

👎🏻 Upptäckte att nästan alla mina kommentarer hamnar i skräpposten. Skulle radera alla kommentarer med konstiga språk och skumma länkar. Men raderade istället alla av misstag. Tror att jag har missat väldigt många kommentarer på grund av det. Ber så mycket av ursäkt och hoppas att vi hittar tillbaka till varandra. 

 

 

Min vecka har som sagt varit helt okej och älskar mina oplanerade dagar. Min dotter har varit hos mig hela veckan och sonen endast några dagar eftersom han har varit hos kompisar. Imorgon är det min barnvecka och barnen har fortfarande sommarlov medan jag jobbar.

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

 

 

 

25 comments / Add your comment below

 1. Finns delacay kvar? är det inte där din blogg ligger än? För jag fick ngt meddelande att det skulle stängas ner? Nåväl, så jobbigt här med att det är ens sista dag innan semestern, nu är det jobb igen =( Snygg outfit

  1. Ja det stämmer att delacay ska läggas ner men min blogg finns fortfarande kvar där. Har inte bestämt mig för vart jag ska fortsätta men tänkte fundera lite till. Kramis

 2. Hoppas v och dgn börjat bra för dig, alltid lite mjukstart såhär efter sem, 😉, själv har jag boostat mig m en lång promenad i morse och spikmatta därefter. Måndag som det är och vi tar nya tag, vart lite nere i helgen men, men det läggs till handlingarna nu och ser nu fram emot v m mina cykelpass, få persienner till nya lyan samt en produktlansering av GenHealth beauty.. Det sistnämnda skall bli riktigt intr, kört GenLife en tid m gott res (DNA baserade tillskott) och nu börjar vi m en produktserie av DNA kosmetika. Kramar fr Öregrund,

 3. Så jobbigt innan man kommer in i rutinerna igen men det brukar lösa sig fort,å fin outfit och det gröna går det bort med mögeltvätt tro? kramar

 4. Superfin topp! Och gott med blåbär och kul med paket! 🙂
  Låter SÅ jobbigt med kommentarerna. Hatar när man råkar göra något fel på en hemsida. Kan bli så mkt extra jobb att pilla med för att få det rätt igen.

 5. Men oh, vilka fina kort och superfin outfit.
  Låter som en toppenvecka. När jag bytte bloggportal lyckades jag göra samma med kommentarer, så tråkigt 😒
  Hoppas du får en bra vecka ❤

 6. Tråkigt att semestern är slut=( Bra att du fixade solbränna på andra sätt och underbart att ha gjort lite utflykter. Såsom besökt slott och skogen=)
  Ps. Snygg blus och den gröna bakgrunden ser inte vi=)
  Kram

 7. Vilka fina bilder och fin outfit. Ser trevligt ut och somrigt med grönt i bakgrunden 🙂
  Låter som en trevlig vecka faktiskt, trots att vädret inte varit bra och att veckan gått fort fram 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.