En frågestund

Nu åker jag bort i några dagar!

Idag är det första augusti och får nästan panik över att sommaren snart är slut. Men idag reser jag bort och vet inte hur mycket jag hinner blogga under tiden jag är borta. Därför får ni passa på att ställa en massa frågor till mig. Ni får fråga vad ni vill och är någon fråga helt olämplig så svarar svarar jag inte på dom. Annars svarar jag på alla era frågor och då kör vi!

 

 

Som sagt så är det dags för en frågestund och det är bara att skriva era frågor i kommentarsfältet. Vi höres senare mina finaste!

 

//PUSS 

19 comments / Add your comment below

  1. Men vad kul med en frågestund! 🙂
    Tror du att du någonsin kommer sluta blogga?
    Favorit bloggaren?
    Om du fick välja vilken karriär som helst att byta till, vilken karriär skulle du välja då?

  2. Så kul med resa och frågestund, Något du ångrar att du skrivit i bloggen? vad fick dig att börja blogga?
    Något må bra tips? kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.