Chris Kläfford gjorde succé i USA

Jag blev helt mållös när jag fick veta om vad Chris Kläfford har gjort!

Fick informationen i fredags och det hade jag totalt missat. Hur kan jag ha missa detta? Av alla deltagare som har vunnit idol hittills har Chris varit den bästa enligt mig. Att han fick ett erbjudande till programmet efter dom hade sett honom på youtube. Det är verkligen stort. Därför var jag tvungen att dela med mig av en youtube länk med den videon på min Facebook som såg ut såhär:

 

 

Okej jag vet att produktionen i USA redan visste vem han var eftersom det var dom som hade erbjudit honom. Men allt det hela blev så himla fint i framträdandet och är så stolt över våran Chris Kläfford. Ni kan läsa mer om honom här <—

 

Har även skrivit om honom i ett tidigare inlägg innan han vann idol och ni hittar inlägget genom att klicka här <—

Älskar verkligen hans röst och speciellt hur han kan hantera både ljusa och höga toner. I love him!

//PUSS

 ♥

13 comments / Add your comment below

  1. Tror aldrig jag hört talas om honom. Måste nog leta fram nånting så att jag kan höra hur han sjunger. Kramis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.