På gymmet

” I samarbete med CBD olja “

Här om dagen blev det lite träning på gymmet!

Det finns ett gym i min mammas område och då ville jag självklart passa på. Barnen följde med mig dit för även dom tycker att det är roligt där. Fast dom leker mest och provar på maskinerna. 

 

 

En snygg pose på mig haha.

 

Ungarna på löpbanden.

 

Jag vet att det här ser inte direkt rätt ut men gjorde bara en pose. Annars tränade jag kondition och körde några benpass. Blev riktigt svettigt men härligt efteråt.

 

Dagens aktiviteter.

Idag har det varit skitväder hela dagen och har passat på med en massa bloggjobb. Ungarna har hittat på saker med sin mormor och det passar bra för imorgon åker vi hem. Usch vill inte åka hem men tyvärr så måste vi det. Börjar jobba på måndag och har några saker att hinna med innan dess.

Annars måste jag tipsa er om något!

Det är CBD olja som är ett naturligt ämne som växer ute i naturen. CBD står för cannabidiol och visar sig ha många positiva effekter. Som på människor som lider av kroniska smärtor, ångest och depression. Det hjälper människor att få en bättre vardag och därför blev jag väldigt nyfiken på denna olja. 

 

//PUSS

 ♥

 

15 comments / Add your comment below

  1. Så det blev lite träning med, bra gjort!!! Tänk vad tiden går fort! Så det är redan hemresa och vardag. Ni tycks iaf haft en mysig semester tillsammans med familjen. Tack för tipset på oljan!! Alltid kul att prova nya produkter// kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.