En lugn dag

Efter några intensiva dagar har vi haft en lugn dag idag.

Något som vi verkligen behövde för imorgon ska vi vara borta hela dagen. Igår fotograferade jag bland annat några bilder inför ett samarbete som ska publiceras på Instagram. Här får ni se några av bilderna men just nu nämner jag inte vad samarbetet handlar om. Men ni kanske listar ut det ändå?

 

 

God kväll finisar!

Just nu kollar vi på en film medan maten tillagas i ugnen. Hade tänkt ta mig till gymmet en sväng men börjar nu bli hungrig. Istället skriver jag ett blogginlägg och fortsätter att lata mig haha. Har ändå semester och då behövs även vila.

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

20 comments / Add your comment below

  1. Mysigt att ta det lugnt under semestern. I början blir det allt för intensivt med många aktiviteter. Låt se vad som kommer ske på Instagram…
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.