Idag är det ingen vanlig dag

För idag är det min dotters födelsedag!

Hipp hipp hurra mitt hjärta! Det är fyra dagar mellan mina barns födelsedagar och idag är det min dotters tur att fylla år. Hon blir 13 år och är nu en tonåring. Herregud vad tiden går fort och nu är jag redan en tonårsmamma. Hade tyvärr ingen nytagen bild på min dotter så det fick bli en bild från i våras innan hon blekte sitt hår. Stort grattis till min stora tjej och jag älskar dig massor!

 

 

Här var hon väldigt liten och jag älskar den här bilden på henne.

 

 

Igår passade jag på att ligga i solen för det ska bli sämre väder enligt väderprognosen. Känns faktiskt mindre kul men hoppas att det snart vänder igen. Älskar att ligga i solen samtidigt som jag lyssnar på någon podd. 

 

 

Här är min favorit påse från Lagerhaus som är perfekt till förvaring av alla småsaker som följer med mig ut. Egentligen är påsen till för dagens lunch men jag kör istället på dagens prylar som består av en vattenflaska, hörlurar, en iPhone, nycklar och en nagelfil. 

 

 

Annars har barnen varit med sina kompisar hela helgen och då har jag bara tagit hand om mig själv. Njuter verkligen av min semester men imorgon är det dags att börja packa. För på onsdag åker jag och barnen till Stockholm där vi ska stanna i en vecka. Då ska vi bland annat fira barnens födelsedagar tillsammans med deras mormor och moster.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

20 comments / Add your comment below

  1. Tiden går och vi m den, söt hon är dottern din, ?.. Hoppas du som mor styr upp ev “rivalitet” mellan syskonen ty först just syskon de äro, bror och syster dessutom, sedan att deras f. dgr ligger så näåära,.. KRAMAR fr ett underbart Ungern, ?..

  2. GRATTIS TILL HENNE 😉 Så vacker dotter du har gumman 😀 Hoppas att ni fick en underbar dag och att din dotter fick en toppendag 🙂 <3 Kramis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.