Veckans sämsta och veckans bästa!

Taggad för en ny vecka?

Alla gånger och den här arbetsveckan blir inte heller så lång. Bara fyra dagar och sedan är det midsommarafton. Barnen har sommarlov och slipper ha tider att passa. Riktigt skönt för dom! En annan får ju jobba ett par veckor till men nu är det inte långt kvar tills även jag blir ledig. Nu startar vi denna nya vecka med några tillbakablickar från förra veckan och som i vanlig ordning börjar vi med dom sämsta. Då kör vi!

 

 

Veckans sämsta:

?? Kände mig väldigt nere förra veckan och det skrev jag ett djupare blogginlägg om. Ni hittar inlägget här <—

?? I torsdags spö-regnade det så mycket att mina kläder blev genomblöta. Tur att jag använder arbetskläder på jobbet.

?? Skulle beställa tillbehör till mina semesternaglar men just då var inte det jag behövde i lager. 

 

Veckans bästa:

?? Det gick smidigt med alla mina hundra ärenden som jag hade varje dag efter jobbet.

?? Har hunnit med flera stycken träningspass.

?? Har äntligen hittat ett par solglasögon som har varit borta en längre tid.

?? Min dammsugare funkar bra igen efter att ha krånglat ett tag.

?? Har hälsat på en vän i helgen och det var skönt att komma bort lite.

 

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Klocka / Blus / Kavaj / Väska / Shorts / Skor / Solglasögon

19 comments / Add your comment below

  1. Men åhhh! Är det bikinin från Hunkemöller jag kikar på?? Invigde min egna i Fredags och är ju verkligen SÅÅÅ nöjd! För hur galet fin är den inte?? =) KRAM finaste <3

  2. Vad skönt för barnen att dom har sommarlov, det är typ det enda man saknar med skolan, hihi! Skönt med kortvecka för dig, tyvärr jobbar jag midsommar i år! KRAM!

  3. Jag måste säga att jag är riktigt seg efter London resan men denna vecka är lugn på jobbet, vi ska bara träna inför midsommaruppträdandet för föräldrarna nu på Onsdag så det blir mysigt. Känns dock konstigt att säga farväl till barn som man haft i 6 år 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.