Saker jag vill göra i sommar

Det finns många saker jag vill hinna göra i sommar.

Men vill samtidigt inte stressa med en helt fullbokade dagar utan även ta dagarna som dom kommer. Att bara njuta av ledigheten och leva i nuet. Som sagt så närmar sig semestern för min del och har just nu inte så hysteriskt mycket inplanerat. Förutom att jag och barnen åker till Stockholm om några veckor.

Den här sommaren är min semester uppdelad i två perioder. Alltså två veckor i den tidiga perioden och två veckor i den sena perioden. Därför tar vi Stockholmsresan allra först och resten i den takt det tar beroende på väder och humör.

 

Nu ska jag berätta för er vilka saker som jag vill göra här framöver.

 

1. Fira barnens födelsedagar. Båda två fyller år snart och med bara fyra dagar emellan dom. 

 

 

2. Fixa snygga gelenaglar. Som jag alltid gör på egen hand trots att jag inte direkt är något proffs. Blev inte super nöjd med förra årets resultat men i år kanske jag blir lite duktigare. 

 

 

3. Sola, bada och ta härliga kvällsdopp. Hoppas att det blir lika mycket som förra året.

 

 

4. Åka iväg på flera olika utflykter och ha picknick utomhus. Allt blir liksom så mycket godare när man äter ute i naturen.

 

 

5. Grilla nästan varje dag. Om det inte blir förbud mot det även den här sommaren.

 

 

6. Plocka en massa blåbär när säsongen är igång. Förra året blev det dåligt med det på grund av torkan. 

 

 

7. Baka goda smulpajer, göra smoothies och allt möjligt med olika bär. Älskar det speciellt under sommaren.

 

 

Har även några andra önskemål som förmodligen inte blir av.

I alla fall inte detta år. Men självklart får jag drömma mig bort och här kommer några av mina önskedrömmar inför semestern.

– Åka båt och gärna med övernattning på någon okänd ö. 

– Resa en weekend någonstans i Europa.

– Vandra någonstans i Sverige och upptäcka vackra miljöer.

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

  1. Låter som en mängd mysiga saker! Jag vill också plocka en massa bär, ja plocka jätte mycket hallon förra året! Så otroligt gott ?

  2. Mmmm, låter som en bra plan, du skall ha planer och drömmar naturligtvis, det mår vi bara bra av. Kan instämma på en hel del av dina planer, önskemål och drömmar så det var lite kul att läsa samtidigt som du skriver, “leva här och nu” det är viktigt och jag tror att ha dgr som du just inte gör ngt alls, utan bara är utan krav och måsten, ☝️. Det som skiljer oss åt är att du har barn att tänka på vilka bör ges och fås mkt uppmärksamhet av rätt sort. Ang vandring så har jag det som ett mål, bara inte mitt lilla “problem” (se inlägg) som dök upp igår blir värre, var in till akuten igår efter känningar och svullnader men tãnker bara pos och ser framåt m kärlek och glädje, nu ska jag ta en kortare lunchprom och sedan forts packa, (tur man kan arb hemifr när ngt sådant här inträffar).. /TREVLIG forts på dgn bästa du, ?..

  3. Jag blir så jäkla stressad av sommaren 🙁 Vi har skit dåligt väder och det gör allt värre för då vill man trycka in så himla mycket på så få veckor. Hoppas verkligen att detta hemska väder vänder snart 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.