Årets första dopp

God förmiddag finisar!

 

Vaknade tidigt idag av två ivriga pojkar som ville åka och bada. Igår kväll gjorde vi det och passar på även idag nu när det är varmt. Blev årets första dopp även för min del igår och det var väldigt modigt. Brukar annars sällan doppa mig haha.

Både sonen och min dotter hade varsin sovkompis inatt. Pojkarna vaknade som sagt tidigt medan tjejerna vaknade runt tio. Därför cyklade jag och pojkarna i förväg till sjön medan tjejerna får dyka upp när dom är klara.

 

 

Önskar er alla en härlig nationaldag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

14 comments / Add your comment below

  1. Härligt med ett dopp, det behövs ju verkligen i denna extrema värme. Kanske får bli det i helgen om vädret fortsätter såhär 🙂 hoppas du haft en fin nationaldag 🙂 kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.