En snygg detalj till handväskan

En enkel outfit från förra veckan.

Bor just nu i min jeansjacka och har använt den varje dag på senaste tiden. Hittade en sådan där bred axelrem i militärmönster inne på gina tricot för ett tag sedan. Eftersom min lilla Michael kors har en avtagbar axelrem kunde jag byta ut den mot den breda. Då blev väskan genast mycket roligare.

 

 

Den här lilla väskan använder jag oftast när vi går iväg och handlar. Då när jag inte har tillräckligt många fickor till det lilla jag har med mig. Tar alltid med mig kortet, inköpslistan, telefonen och nycklarna som inte tar så mycket plats. 

 

 

Byxorna kommer ifrån Ichi och jeansjackan är från Ellos. Men vad röd jag ser ut på alla bilderna!

 

 

God morgon finisar!

Fick lite panik igår när jag upptäckte att semestern snart är på ingång. Eftersom mina fyra veckor är uppdelade i två delar måste jag börja planera. Samtidigt vill jag inte har för mycket inplanerat eftersom semestern ska ändå vara avkopplande. Vill ha tid för återhämtning utan en massa stress. Fast det ska jag inte tänka på just nu utan får först kolla upp med barnen om dom har några speciella önskemål.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Kensington Clutch SAFFIANO PINK / Card Holder SAFFIANO PINK / Fashion Bracelet ROSE GOLD

20 comments / Add your comment below

  1. Jeansjacka, ☝️.. Det är en pryl jag ej har, funderingar finns att ordna en sådan så kanske, vem vet, ? .. Praktiskt och bra tänkt där m väska/rem, ?.. Klär dig också i den, i den outfiten.. Semester, lov, ledighet ell bara sommar, “kärt barn har många namn”, mmm återhämtning och avkoppling fr vardagen din hoppas jag du får samtidigt som du låter barnen få önskningar uppfyllda låter som en bra plan, ?..

  2. Semester längtan har verkligen infunnit sig. Sedan insåg jag att jag måste ha 5 utvecklingssamtal på jobbet innan dess vilket innebär många tidiga morgonstunder och många sena kvällar. Semesterkänslan = bortblåst haha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.