Veckans sämsta och veckans bästa

Men herregud vad tiden går fort!

Det är redan exakt en vecka sedan jag startade en ny vecka och det känns som om det var för tre dagar sedan. Känns lite läskigt men det är som det är. Börjar jag bli gammal eller rinner tiden lika fort för er yngre också? Men som sagt så startar jag denna nya vecka med några tillbakablickar från förra veckans sämsta och bästa händelser. Vi börjar med dom sämsta och då kör vi!

 

 

Veckans sämsta:

?? Det hände en trafikolycka i måndags och stod still i trafiken cirka 40 minuter. Hände när jag var påväg hem från jobbet och då var det bara att säga adjö till kvällens träningspass. Något som verkligen kändes trist.

?? Har haft en fruktansvärt jobbig mensvärk men nu känns det mycket bättre. 

?? Det har varit soligt när jag har jobbat och varit regnigt när jag har varit ledig. Så himla typiskt. 

 

 

Veckans bästa:

?? Att det var en röd dag i torsdags då det blev en extra ledig dag mitt i veckan.

?? Hann då laga en storkok som blev väldigt många matlådor.

?? Har haft en hel del roliga samarbeten.

?? Har äntligen klickat hem en snygg bikini som jag ser fram emot att få prova.

 

Idag kommer mina barn efter dom har slutat skolan så dom är redan hemma när jag kommer hem från jobbet. Härligt att det även är en röd dag denna torsdag som väntar. Hoppas att det då blir en solig dag för det hade verkligen varit härligt. Har inte planerat något speciellt men ska höra med barnen om dom har några önskemål. 

Men nu önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Halsband / 2. Vristlänk / 3. Örhängen / 4. Hårnålar / 5. Halsband / 6. Halsband / 7. Örhängen

16 comments / Add your comment below

  1. Oj jag skulle ha skrivit trafikstopp istället för olycka. Det var ingen som hade skadat sig. 😀 Kramis

 1. Det finns både bra och dåliga dagar.
  Härligt att ha barnen omkring sig och desdutom vara ledig. Du får ta itu med träningspasset senare. Det står alltid kvar och väntar och så spännande med en ny bikini/kram

 2. Tack så mkt <3

  Tiden går fort här med! Men vet inte hur mycket yngre jag är än dig. Inte så mycket skulle jag gissa 🙂
  Älskar att laga storkok så det blir mycket matlådor över 😀

 3. Alltså SÅ himla typiskt med vädret ju! Det slår ju verkligen inte fel, haha! Men veckans bästa däremot – så härliga ju =) STOR KRAM fina och hoppas du får en toppenvecka nu <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.