Nyheter från Lily and Rose

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ” 

 

Som har blivit mina ögonstenar!

Alltså jag dör! Så himla snygga nyheter Lily and Rose har fått in på senaste tiden och jag vill verkligen ha allt. Ja precis allt men just nu får jag bara drömma om det. Älskar smycken med vita ädelstenar/havspärlor och ännu bättre om pärlorna är ljusrosa. Men vill väldigt gärna ha både och som jag kan variera emellan beroende på dagens färgtema i det övriga. Halsband, armband, örhängen i både mindre och större storlekar som passar både till vardagen och till sommarens alla festligheter. Förutom dessa ljuvliga pärlor vill jag även ha guld, strass eller snäckor på mina smycken. 

Som sagt så vill jag gärna ha alla dessa smycken från Lily and Rose. Men har plockat ut mina nio absoluta favoriter och satte ihop ett kollage med länkar till vardera smycke. Som ni hittar precis under kollaget. 

 

Örhängen // Örhängen // Armband // Halsband // Örhängen // Örhängen // Örhängen // Halsband // Armband

 

Smycken jag föredrar!

Annars föredrar jag smycken i mindre storlekar på grund av mitt jobb. Där får jag varken ha på mig stora örhängen eller stora halsband. Ringar, klockor och armband är helt förbjudet. Därför använder jag oftast smycken som är i mindre modeller. Som exempel dom minsta skönheterna som ni ser i kollaget. Men vill ändå väldigt gärna äga ett eller två par större örhängen ifall det skulle dyka upp något skojigt. Självklart kan något sådant hända och speciellt nu under sommaren som snart är här på riktigt. Hoppas att ni också gillade något från kollaget?

 

//PUSS 

11 comments / Add your comment below

  1. Så fin du skulle va i dom smyckena 🙂 Jag har så mycket smycken man jag använder dom typ aldrig :/ Vet faktiskt inte varför <3 Kraam

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.