Linnebyxor

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

 

För flera år sedan använde jag ofta linnebyxor under sommartiderna.

Men nu var det som sagt många år sedan sist eftersom byxmodellerna har inte direkt varit i min smak. Tills jag av en ren slump hittade ett par snyggingar i år. Byxorna har hög midja, lagom lösa och väldigt sköna på.

 

Här matchar jag byxorna med ett brunt linne och en scarf i bruna nyanser. Älskar att matcha brunt med beige. Ni hittar dessa byxor genom att klicka här <—

 

God morgon finisar!

Den här veckan har jag delat med mig av en hel del tips och speciellt inom skönhet. Känns som att det var längesedan jag skrev något om inredning och det måste jag snart ta tag i. Men det återkommer jag med. Härligt att det är fredag idag och klockan 15 tar jag helg efter jobbet. Min dotter har tjatat hål i huvudet på mig i flera månader om att hon vill färga håret. Men ikväll blir det äntligen av och hoppas verkligen att resultatet blir bra. Annars ska vi bara ta det lugnt och ha en mysig kväll tillsammans med lite gott. En lugn och harmonisk kväll är liksom aldrig fel efter en tuff lång och arbetsvecka. 

Men nu avslutar jag detta inlägg med att önska er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Playsuit / 2. Korthållare / 3. Baddräkt / 4. Örhängen / 5. Passfodral / 6. Armband / 7. Clutch / 8. Nyckelring / 9. Klänning / 10. Mobilplånbok / 11. Sandal / 12. Träningsset / 13. Necessär / 14. Klänning / 15. Sneakers / 16. Hårklämma / 17. Vristlänk / 18. Vattenflaska / 19. Clutch / 20. Linne / 21. Midjeväska / 22. Halsband / 23. Clutch / 24. Diadem

21 comments / Add your comment below

  1. Men åh, så snygga byxor! Och så bra de satt på dej 😀 Perfekta till i sommar! Så fint och fräscht med ljusa färger 🙂

  2. Supersnygga! Hela din outfit var väldigt fin på dessa bilder 🙂
    Ja jag har läst att det är genetiskt om man får bristningar eller inte. Jag får helt enkelt hålla tummarna att det inte blir så mycket av det, men kommer det så kommer det. Men jag ska absolut använda krämer och sånt med för att hålla huden på magen återfuktad. Precis som du skriver så har jag hört att olja ska vara bra och jag har faktiskt kikat på den från weleda samt bio olja 🙂

  3. Fina byxor, passande säk också i varma dgr, ?.. Måste passa på att tacka för inlägg om skönhetsprodukter, sugen på det där “man kittet”, var ju inga pengar att tala om heller dir i mån kostnad, ?. Skönt m en lättsam kväll hemmavid, samma här. Hoppas dotter och hår blir som förväntat, ?.. /Trevlig helg, kramiz..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.