Veckans sämsta och veckans bästa

En ny vecka med nya möjligheter!

Godmorgon alla godingar och nu startar vi åter igen en helt ny vecka. Detta inlägg skulle egentligen ha publicerats i morse men hade glömt bort att tidsinställa den. Upptäckte det alldeles nyss och därför publicerade jag inlägget nu.

Nu är vi inne på en fem dagars vecka men sedan blir det kortare arbetsveckor framöver på grund av röda dagar. Härligt härligt! Som vanlig ordning startar jag denna vecka med förra veckans tillbakablickar på det sämsta och bästa som har hänt. Den här gången börjar vi med dom sämsta och avslutar med dom bästa. Då kör vi!

 

 

Veckans sämsta:

– Jag har varit sjukt trött trots att jag sover bra. Min kropp behöver förmodligen semester. 

 

 

Veckans bästa:

– I tisdags plingade telefonen där det stod att mitt nya pass var redo att hämtas ut. Det var även den enda dagen jag kunde smita ifrån jobbet lite tidigare. Då hann jag med bussen hem efteråt och det var väldigt skönt att slippa åka hem senare.

– Har haft en hel del roliga samarbeten och snart dyker det upp en till.

– Jag hade lite extra tid i lördags när jag var inne i Örebro. Då passade jag på att köpa nya kaninselen inne på djuraffären eftersom dom behöver större. Som tur var hängde det två stycken i rätt storlek i rosa färg som väntade på mig.

– Jag har lyckats hantera stressen väldigt bra och sovit som en stock varje natt. Hoppas att det fortsätter så här.

– Upptäckte att det finns kinesiska körsbärsträd vid slottet i Örebro. Stannade där en tidigt morgon och fotograferade en massa fina bilder.

– I lördags var det Eurovision Song Contest och gillar verkligen låten som vann.

 

Med andra ord ser det ut som att jag hade en väldigt bra vecka eftersom det bara blev en punkt på veckans sämsta. Hoppas att den här veckan också blir lika bra. Men nu önskar jag er alla en härlig start på den nya veckan och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

  1. Sjukt snygg outift. Ah idag är jag så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen någonstanns, haha.
    Svar: Tack, jag är så himla nöjd! Äsch smärtan är ju inte långvarig liksom, gjorde inte alls ont på armen.

  2. Bra m pos saker och tänk bland de mindre bra sakerna ty dessa som vi skall framhäva. Körsbärsträden dina kommer jag ihåg, jättevackert foto därifr btw och din outfit gillar jag. Ser också fram emot de röda dgrna vi har framför oss, snart midsommar t.o.m.. Kram fr mig, ?..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.