Passfotografering

För ett par veckor sedan fixade jag ett nytt pass!

Använder passet som ett legitimation till allt och eftersom den snart går ut behövdes det en ny. Det var så roligt när bilden skulle tas för då var jag inte alls beredd. Spärrade upp ögonen och min mun var alldeles sne haha. Då frågade tjejen som tog bilden om jag ville ta om den och då blev nästa bild någorlunda bra. Det viktigaste är ändå att man ska kunna se att det är jag på fotografiet. 

 

 

Här ser ni både min gamla och nya bild!

I både svart/vitt och färg. Den ena är alltså fem år gammal och den andra helt nytagen. Men kan inte direkt se vilken av dom som jag ser äldst ut på? Därför tänkte jag köra på en rolig grej! Ni ska få gissa vilken bild ni tror är den nyaste! 

 Är det nummer 1 eller nummer 2?

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

TOM FORD Solglasögon / MINIMUM Leggings / DYRBERG/KERN Ring / OPI Nagellack / KAFFE Blazer / CONVERSE Sneakers / DAY T-shirt / Glitter Örhängen / LAURA BIAGIOTTI Axelremsväska / MAKE UP STORE Läppstift

24 comments / Add your comment below

  1. Visst är det ett under om man överhuvudtaget blir bra. Man ser alltid så allvarlig ut. Vi ska oxå ta nya pass snart och vi har även internationellt pass som jag änvänder som legitimation// kram

  2. Jag tror Bild 1 är nyast, men tycker det inte är så stor skillnad på dom ändå 🙂 Fint kollage du gjort också 🙂 KRAM!

  3. HUR lyckades du få till en bra bild?? Själv levde jag på teorin att alla blir dåliga på passfotona, men så kommer du helt plötsligt och krossar den bilden, haha! KRAM hjärtat <3

  4. Åhhh så svårt, tror nog 1an är den nyaste ändå! Och passbild eller körkort eller whatever så blir man ju aldrig bra haha, ser ut som att jag sitter i fängelse på mitt körtkort haha :’D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.