Sommarens trendigaste smycken

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

I år har det kommit in så fina trender inom smycken. 

I alla fall efter min personliga smak. Det är mängder av snäckor, en hel del vita pärlor och gärna i kombination med guld. Älskar verkligen det och nu har jag laddat smyckeskrinet med några nya godbitar. 

 

 

Här ser ni tre par örhängen, en brosch och ett armband som är mina favoriter just nu. Har även ett snyggt halsband som jag glömde att ha med på bilderna men får återkomma med den en annan dag. 

 

 

Jag personligen använder örhängen dagligen eftersom det är tillåtet på mitt jobb. Så länge dom inte är alltför långa. Därför fick det bli tre nya par.

 

 

Broscher har jag inte riktigt varit ett fan av tidigare men tyckte att den här är så himla fin. En stor säkerhetsnål med en detaljerad blomma som har både en stor vit sten och strass. Perfekt att piffa upp en enkel jacka eller kofta. 

 

 

När jag var yngre föredrog jag silver framför guld men idag är det annorlunda. Vill bara bära guld!

 

Örhängen med clips // Brosch // Örhängen med snäckor // Örhängen runda // Armband

 

Här under sista bilden ligger alla länkar direkt till dessa skönheter. För er som inte föredrar guld så finns det även mängder av snygga smycken i silver. Eller varför inte blanda med båda två samtidigt? Låt bara fantasin flöda och du får din egna personliga stil!

 

//PUSS

 ♥

13 comments / Add your comment below

 1. Massa fina grejer!

  sv; Okej, har hans symptom på autism försvunnit nu då?
  hoppas du inte tar illa upp för frågan, inte meningen!
  Kram

  1. Ja han har inga symptom och det är ingen fara att du frågar. Det är bara att du frågar på om du undrar något mer! 😀 Kramis

 2. Jättefint! 🙂
  Har också införskaffat mig lite snäckörhängen faktiskt, visste inte att det var trendigt dock så det passade ju bra 😀 Får visa dem i bloggen senare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.