Laddad och redo

Nu har jag äntligen laddat upp med solskydd inför sommaren!

En för ansiktet och en för kroppen från märket Eucerin. Den för ansiktet är perfekt för min feta hy som då istället blir mer matt. När den tar slut kommer jag garanterat att köpa den igen. Den för kroppen är en transparent spray och det gillar jag mer än vita krämer som alltid tar en sådan lång tid att smörja in sig med innan det vita försvinner. Men nu är jag redo inför sommaren och vill ha massor av sol!

 

 

Här ser ni även några bilder från mina senaste dagar!

 

Har grillat på balkongen gånger flera, har passerat förbi en stor vacker gul buske i samband med en långpromenad, kaninerna har fått hänga på balkongen nästan varje kväll.

 

Självklart har det även hänt andra saker också men det var dom här bilderna som jag valde ut från telefonen.

Annars hade jag mycket hellre lagt upp bilder på härliga resor, lyxmiddagar eller på svindyra designer väskor eller accessoarer. Men lever inte ett sådant lyxigt liv och därför blir det istället bilder från min enkla vardag.

Har faktiskt inget speciellt inplanerat inför helgen och det känns skönt eftersom min kropp behöver vila. Har tagit en paus ifrån träningen i några dagar för det har blivit lite för mycket av det dom senaste veckorna. Kombinationen med jobb, pendlande till och från jobbet, ungar, hemsysslor och träning blir lite för mycket känner jag. Ska börja träna max två gånger i veckan och då får jag se om energin räcker längre.

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

15 comments / Add your comment below

 1. Köpte också solskydd från samma märke precis faktiskt! Vet inte om jag testat dem innan men hoppas de är bra. Köpte inte samma som dej dock och nu när jag läste om den oil control till ansiktet blev jag ju sjukt nyfiken på den istället, haha. Kanske får köpa en sådan med!
  Så gullig bild på kaninen på balkongen <3!

 2. Man kan tro att det är kaninen som blev hamburgare, ha, ha. Skämt och sido så var det så fin bild på kaninen. Ser så kramgo ut. Trevlig helg. Kram.

 3. Ja så himla söta!
  Perfekt ju. Jag använder samma märke på det solskydd jag har i ansiktet. Tycker deras produkter är riktigt bra och de känns så milda också.

 4. Solskydd är det nog dags att börja tänka på som du säger… Vårsolen kan vara ganska stark. Kramis

 5. Mmmm, bra där ?.. Tycker också om det märket, körde m Eucerin förra året på Malta bl.a. m god effekt. Även i badrummet mitt finns deras duscholja/tvål att finna ?.. Nu hoppas vi på mkt sol i sommar men med ett varningstecken, att ej sola för mkt, ?☀️☝️.

  Kram, kram..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.