Highlight and sculpt

Vad dagblind man blir efter dessa röda dagar.

Men det är ändå härligt och snart är det helg igen. Igår tog jag det lugnt hela dagen och det kändes verkligen som en söndag. Tänk att det redan är torsdag idag men det känns som en måndag.

 

 

För ett tag sedan köpte jag en palett med highlight och sculpt från Max Factor. Miracle Contour Duo kallas den och själva formulan är krämig och byggbar. Finns i flera olika färger och den här passade mig bäst. 

 

 

Här ser ni en bild när jag har använt den. Bilden är från ett samarbete som jag hade för ett tag sedan. Tyvärr ser den bruna färgen mer rödaktig på fotot men den är självklart mer brun i verkligheten.

 

 

Annars är jag väldigt nöjd med produkten då den kommer att användas mycket här framöver.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. För mig blir hela denna veckan konstig eftersom min sambo var borta så länge och kom hem igår men är nu på jobbet igen xD Känns som Måndag idag för mig men som du skriver så är det Torsdag xD

  2. Ja verkligen 🙂
    Fint! Jag skulle verkligen behöva lära mig att applicera sånt där. Har fått massor av contouring, highlighters, bronzers och sånt i olika boxar jag har prenumererat på, men jag har ingen aning om hur de används korrekt 😛

  3. Ja det är så härligt att ha en känsla av helg TVÅ gånger denna vecka 🙂 känts som måndag idag och så vips fredag imorgon igen, hehe

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.