Påsklunch på jobbet

I veckan hade jag och kollegorna påsklunch på jobbet!

Vi hade ett knytkalas då vi alla tog med sig något valfritt och jag tog med mig lösvikt godis. Det Blev en stor buffé med en massa gott och satte ihop några bilder till ett kollage. Allt var verkligen gott och herregud så mätt i magen jag blev. Även igår åt vi matrester till lunch och chefen hade med sig ännu mera godis. Hur ska min mage klara sig den här helgen?

 

 

Känns som att det var längesedan jag skrev ett vardags inlägg då jag mestadels har tipsat om olika saker. Hade bland annat ett samarbete i veckan som jag kämpade med i flera timmar. Därför har jag inte direkt hunnit med mig själv. Upptäckte att inlägget hade nästan 700 ord och så långt inlägg har jag nog aldrig skrivit förut.

 

Men nu till min vardag!

Igår kom min mamma och syster yster till mig som ska stanna kvar tills på lördag. Idag kommer även barnen och hälsar på för att umgås med oss. Får se vad vi hittar på. Annars blir det sill och potatis för oss ikväll som jag verkligen ser fram emot. Förr gillade jag inte alls sill utan har börjat gilla det nu på senare år. Kanske börjar jag bli vuxen?

 

Här är några bilder från en butik som jag går förbi varje morgon. Dom som jobbar där har verkligen bra smak för det är alltid så fint i fönstret med snygga prylar. 

 

Önskar er alla en underbar långfredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

22 comments / Add your comment below

  1. Jag har också börjat uppskatta sill allt mer som vuxen. Eller hmm ja mycket sås, mycket potatis och en liten bit sill så blir det perfekt haha

  2. Mysigt med knytkalas, ser jättegott ut!
    Och jag ÄLSKAR sill! Ser fram emot att äta det nu under påsk, finns inte så mkt sånt i Spanien

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.