Sibylla

I fredags hade nyöppnade Sibylla invigning i Askersund.

Igår cyklade jag och barnen dit för att äta lunch och det var riktigt gott. Inredningen är väldigt snygg och blev tvungen att fotografera några bilder där inne. 

 

 

Jag och sonen åt hamburgare och dottern valde chicken nuggets.

 

 

En smoothie med jordgubbssmak. 

 

 

Skrev igår att jag var sugen på mjukglass och självklart åt vi det till efterrätt. Då fick vi ändå sitta inomhus och slippa att frysa.

 

 

Den här fina blomman stod där man slänger skräp och den är väldigt fin att titta på. Det fanns även en liten vagn med olika leksaker som barnen fick välja i samband med barnmenyer. Självklart fanns det även ballonger men mina barn ville inte ha någon eftersom dom har blivit så stora.

När vi hade ätit färdigt cyklade vi förbi hamnen för att kika runt. Hade planer att hitta på något men ungarna ville hem. När vi väl var hemma blev vi trötta och hängde i soffan medan vi kollade på youtube. Med andra ord en lugn och skön dag som vi hade. Idag får det bli en sådan där fixardag. Skönt att få lite gjort innan det är dags för nästa veckas arbetsdagar som består av fyra dagar. Känns helt underbart och veckan därpå blir också fyra endast arbetsdagar.

Önskar er alla en härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

20 comments / Add your comment below

  1. Men riktigt skoj va, att få vara bland dem första gästerna och dessutom m dina barn.. Måste ha känt lite extra för dem, sedan att du fick din efterlängtade mjukglass också, toppen, gjorde säk din dag, ?. . Nästa glass får bli i mer sol och värme, då en m “våffla”, gillar själv mjukglass m strössel, mumsfilibabba, KRAMAR, ?..

  2. Ohhh jag brukar göra dax utflykter till Askersund under vår å sommar så mysigt att gå i hamnen mä glassbodarna.. skulle kunna bo där tänker jag då.. jag bor i Värmland. Många kramar ?????‍♀️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.