Sommarens trender 2019

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

 

Wow kolla in den här söta klänningen!

Den skulle jag mer än gärna vilja bära i sommar. Gillar den rosa färgen, mönstret, ballongärmarna, dessa vackra volanger och att klänningen har omlott med en rosett framtill.

Enligt mina planer var att plocka ut några plagg som jag vill satsa på inför vårens trender 2019.

Men hittade istället flera stycken snygga plagg inför sommaren. Får ta det en annan dag och istället hoppar jag ett steg framåt i tiden. Då till varmare tider och ni hittar en länk till klänningen under kollaget!

 

 

Ni hittar denna underbara klänning genom att klicka här <—

 

Nu till nästa kollage!

I kollaget ser ni en vit blazer klänning som blir en trend till sommaren. Tycker att det är riktigt snyggt och har även sett många i rutiga mönster som gärna får flytta hem till mig.

Ni ser även två läckra byxdress då den ena har grönt mönster med långa ben och den andra är vit med korta ben. I sommar vill jag använda både och beroende på hur varmt det är. Annars älskar jag söta sommarklänningar och ett exempel är den rosa med volangdetaljer. 

Det är verkligen kul med trender och hittar mycket inspiration genom att bara kika runt i butiker. Har även sett att tvådelade set fortsätter att vara trendigt här framöver. Under en tid har vi sett en hel del som exempel byxor med matchande blazer, byxor med matchande topp, kjol med matchande blazer eller tröja och mycket mer. Under dom varmaste dagarna får ett set gärna bestå av en kjol med hög midja som matchas med ett linne. Detaljer med knappar Herregud vad jag längtar till sommaren!

Länkar till vardera plagg hittar ni under kollaget!

 

 Blazer klänning // Jumpsuit // Playsuit // Klänning // Tvådelat Set

 

Igår morse kom det en hel del snö som inte direkt var välkommet. Satte på mig vinterskorna och vinterjackan när jag åkte till jobbet och det var något som jag trodde var förbi. Men allt hade smälts bort under dagen och idag ska det bli soligt enligt väderprognosen.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

29 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.