Inreda balkonen inför våren

För snart exakt ett år sedan gjorde jag det fint på balkongen.

Nu känns det som att jag alldeles nyss plockade bort allt inför vintern. Aprilvädret är igång då det kan bli väldigt lurigt från dag till dag. Har just nu ingen aning om det kan komma någon mer snö innan våren sätter igång på riktigt. Därför avvaktar jag lite till innan balkongen får inredas på nytt.

Här får ni se några bilder på hur balkongen såg ut förra året!

 

 

En bänk med dynor och kuddar, två mindre bord och två stycken stolar. 

 

 

Några blommor och solcellsbelysning. 

 

 

Minns att vi fick en tidig vår förra året. Då jag och barnen började med våra utflykter ovanligt tidigt. Dessa bilder togs ganska nära inpå när balkongen gjordes iordning. 

 

 

Hörde några rykten!

Om att förra veckan öppnades glasskioskerna vid hamnen. Om det blir härligt väder i helgen som kommer så ska vi självklart dit. Är sjukt sugen på mjukglass och det vore underbart att få sitta ute i solen medan vi äter våra glassar.

 

Min psykiska ohälsa!

Den här veckan har jag inte känt mig på topp. Har varit påväg att skriva om det flera gånger men har helt enkelt inte fått ihop det. Vill ha det välskrivet och återkommer när jag är redo. Förra veckan skrev jag ett djupt blogginlägg som jag fick mycket respons av. Något som jag verkligen uppskattar och det får mig att vilja skriva mer om det. Vill både dela med mig och hjälpa andra och vi alla är starka tillsammans!

 

//PUSS 

25 comments / Add your comment below

  1. Jag är så taggad på att få inreda balkongen, jag har en så liten balkong men det lilla jag kan göra tycker jag gör så mycket 🙂 Det är så mysigt att kunna sitta ute och äta frukost och bara njuta av sommarvädret

  2. Åh, så fint du hade det förra året! Jag är också sååå taggad på att inreda vår balkong, hihi! Hoppas det är fint väder i helgen så ni kan köpa lite glass, kram!

  3. va mysigt me balkong å hitta på något fint till den varför inte ha olika tema ?typ påsken något påskigt å midsommar blomstertema eller ja vad du anser passar i din balkong 😉 kramar

  4. Så fint du hade det på balkongen ifjol!:) ja nu kan det var riktigt aprilväder. Vi hade minusgrader och blåst imorse och när jag gick hem från jobbet var det soligt och fint!

  5. många som höjde på ögonen idag om snön som kom här mest regn blask men flygit i luften o bara 2 minus usch ja vill ju ha vår nu
    va fint på balkongen längtar efter o pyssla mera på baksidan här

  6. Vad fint du hade det där, där på balkongen.. Vänta lite m att inreda och göra lika fint i år, ty jag är också lite ambivalent om det här m mer snö ell inte.. Här hos mig så har vi fortf ett litet lager på ngr cm av snö på balkongen, ?.. Trevlig tors, kramiz..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.