Glöm inte dagens mediciner – Med hjälp av en nyckelring

Nu har jag äntligen hittat en bra lösning!

Jag tar några tabletter om dagen för min krångliga mage. Som jag har märkt så är det väldigt lätt hänt att dom glöms bort under arbetsdagen. Iallafall när tabletterna ligger inlåsta i skåpet och kan inte heller räkna med att jag alltid hinner dit. Därför har jag skaffat mig en sak som ska lösa problemet.

 

 

Det är en liten rosa medicinburk i aluminium med en nyckelring. Riktigt söt är den och ser nästan ut som en liten termos.

 

 

Där i får jag plats med dagens tabletter och den sitter ihop tillsammans med arbetsnycklarna. Har då alltid tabletterna till hands och glömmer inte heller att ta dom under dagen. Har nu använt den i lite mer än en vecka och hittills har jag inte glömt bort en enda tablett. 

 

 

Köpte den på Tradera för 30 kr och säljaren säljer dom för fast pris utan budgivning. Hittade likadana på andra hemsidor som sålde dom för 60 kr/styck. En väldigt smart grej och därför vill jag tipsa er om den.

 

 

Vad har hänt med min mage?

Min mage har varit krånglig en längre tid men har bara blivit ännu värre med tiden. Orsaken är negativ och långvarig stress. Förutom alla besvär som jag har på insidan så blåser magen upp till en ballong och det gör att jag ser gravid ut. Jag skojar inte och mina barn tycker också att jag ser gravid ut. Barn är ändå alltid 100% ärliga och jag har förklarat för dom om vad det beror på och att jag inte är gravid.

Hoppas bara att magen ser bättre ut när badsäsongen drar igång. För det vore inte direkt roligt att få falska rykten i sommar. Bor ändå i en liten stad och då sprids ryktena innan jag ens har hunnit blinka. Inte för att jag bryr mig om rykten men några fler barn ska jag inte ha, jag har ingen partner och framför allt tänker jag mest på mina barn. Nej jag är inte gravid utan jag har IBS haha!

 

//PUSS 

 

24 comments / Add your comment below

 1. Jobbigt det där med stress, har själv svårt att slappna av och att lugna ner mig och försöka stressa mindre.. hoppas det blir bättre för dig snart! ha en fin tisdag, KRAM!

 2. Så tråkigt med din mage, men perfekt du hittat denna behållaren! 🙂 fin och till bra pris!

  Jag sätter alarm på klockan för komma ihåg, men tar “bara” på kvällen 🙂

 3. Stackare inge kul när magen krånglar, min blir också så där svullen av bröd o vissa laktos produkter men bara ibland så det är svårt o veta vad det beror på. smart pillerburk:) kramar

 4. Ja det är inte alls kul, hade inte räknat med bakslag, men det ordnar snart upp sig så är jag fullt på benen igen. Men jag kämpar på! 🙂

  Tack för omtanken och kramarna. Skickar kramar tillbaka!

 5. Ush för magen! Hoppas det blir bättre snart! Den där hade jag varit livrädd för att tappa bort dock, hehe
  Svar: Ja vi hade det så himla mysigt & JA vilket party sen! Så kul!

 6. perfekt grej ja har ahft en liten bruk me lock oxå pytteliten från tuperwaere oxå bra o denna va så söt
  man får erkligen försöka hitta rätt sida på tradera
  usch inte skoj me magen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.