Viktigt att sova gott

Igår tänkte jag flytta min madrass till ett annat rum.

Ni ser på bilden att min soffa i vardagsrummet är en bäddsoffa som har har blivit min säng. Bäddar sängen så att det blir en jättestor soffa under dagtid. Men igår fick jag för mig att flytta madrassen till ett annat rum där ingen sover just nu eftersom ungarna fortfarande vill dela rum. Men kände att det inte blev lika mjukt i den andra sängen och jag måste ha tillräckligt mjukt för att kunna sova bra. Sömnen är som sagt viktig för hälsan då vi alla behöver sova gott om nätterna. Då slutade det med att jag la tillbaka madrassen på bäddsoffan igen. Här ser ni en bild på hur jag bäddar i vardagsrummet under dagtid. 

 

 

Mina favoriter när det gäller snacks om helgerna. Rotfrukts-chips, Marabou med salta mandlar och cashewnötter i olika smaker. Mums!

 

 

I fredags efter jobbet svängde jag förbi Åhlens för att köpa hem torrschampo, hårspray, hårtoning, handkräm och trosor. Inte direkt jätte roliga saker men upptäckte även deras rea. Behövde nya örhängen som inte tappar färg på en gång. Pilgrim hade 50% rabatt på vissa smycken och då slog jag till. Det blev två par örhängen och ett halsband som matchar med ena paret. Ska visa närmare bilder i ett annat inlägg.

 

 

Det var lite uppdatering från gårdagen och nu ska jag återgå till annat. Önskar er alla en härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

26 comments / Add your comment below

  1. Bra sömn är verkligen så viktigt, jag märkte verkligen vilken skillnad det var på sömn och sömn när vi köpte ny säng. Jag trodde jag sov bra innan men det kan jag säga att jag inte gjorde, mår så mycket bättre nu när jag sover bättre 🙂

  2. Det viktigaste är ju att du sover bra! 😀 Det ser väldigt skönt ut att sova i soffan. Jag hade gärna sovit kvar i min men som sagt så är det för ljust…! Kram

  3. Grymt fint bäddat och att du har öga för “styling” etc behöver jag väl inte nämna närmare här, :-).. Vi, du och jag har lite lika smak har jag lagt märke till vilket glädjer.. Apropå “Pilgrim” och smycken så har jag nöjet att kunna handla det märket plus “Snö” till väldigt bra priser så rea-tider behöves inte jagas, B-).. Pers så tycker jag om silver och titan smycken när jag inte väljer att smycka mig m det guld jag har så av v 7 dgr så väljer jag just guld kanske 1-2 dgr, :-D.. Visst är det gott m Marabou’s cho kakor? Älskar pers “Helnöt” och “Schweizernöt” mest, :-).. ÖNSKAR DIG EN TOPPEN VECKA, kramar om..

  4. de där rotfruktschipsen e så goda..köper ibland..åh nötterna mums dock vet ja inte om ja gillar salta mandlar marabou :/ ? hihi kram på dig vännen <3

  5. Ja det är ju superviktigt att sova gott 🙂 och vad kul med reaköp 😀
    (Hoppsan då råkade klicka i min förra bloggadress på kommentaren jag precis skickade ) ;D kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.