Förra månadens outfits

Egentligen skulle detta inlägg ha publicerats igår!

Men istället blir det av idag andra april. Jag har plockat ut tre stycken outfits som jag gillar allra mest från mars månad. Det hänger mestadels på detaljerna och i varje outfit är det en sak som jag vill lyfta. Nu ska jag förklara lite närmare om vad jag egentligen menar.

 

Här var det fokus på skorna! Valde en neutral outfit med enkla basfärger. Lyfte det hela med ett par mönstrade boots som då blev i ormskinn.

Ni hittar inlägget genom att klicka här <—

 

Här var det fokus på jackan! Lite roligt att jag bara har en jacka på mig inomhus då dom andra bilderna ser lite kallare ut. Men solen låg åt fel håll på balkongen då bilderna bara blev mörka. Här matchade jag också jackan med en neutral outfit och ett par enkla svarta sneakers. En väldigt avslappnad look som är perfekt till vardags.

Ni hittar inlägget genom att klicka här <—

 

Här var det fokus på min t-shirt! En helt vanlig bas-outfit med blåa jeans, t-shirt, skinnjacka och boots. Älskar denna tisha som har ett snyggt tryck över bröstet och halsbandet lyfte den ännu mera.

Ni hittar inlägget genom att klicka här <—

 

//PUSS 

6 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.